Deney listeme aldim cnm. ama dogumdan sonra:)cunku bu bir damla imiş.bebisimi dunyaya getireyim.6 hafta kadar da onu uygularim.Lumigan deneyin
Gerçekten uzamış. Nasıl kullandın vazelini?
Her gece yatmadan once işaret parmagimla kirpik diplerime ve kirpiklerime uyguluyorum.30 saniyemi bile almiyo:)Vazelini nasıl uyguluyosun ne sıklıkta anlatabilirmisin bu arada cidden uzamış azmin zaferi
Her gece yatmadan once işaret parmagimla kirpik diplerime iliner gibi suruyorum.kirpiklerime de yine parmagimla rimel surer gibi asagidan yukari uyguluyorum.Gerçekten uzamış. Nasıl kullandın vazelini?
ayy maşallah ya nasıl uzamış nasıl çoğalmış. hemen başlıyorum vazeline :)Her gece yatmadan once işaret parmagimla kirpik diplerime iliner gibi suruyorum.kirpiklerime de yine parmagimla rimel surer gibi asagidan yukari uyguluyorum.
Aksatmadan uygulamalisin sabir gerektiriyor.ayrica kremin işlemesi icin kirpik ve diplerinin temiz olmasi lazim.rimel iliner tortu kalintilari olmamali.sonucunu sende paylas lutfen.bakalim herkeste ayni sonucu veriyor mu....ayy maşallah ya nasıl uzamış nasıl çoğalmış. hemen başlıyorum vazeline :)
Tamam canim zaten makyaj temizligine cok dikkat ederim . Paylasacagim kesinlikleAksatmadan uygulamalisin sabir gerektiriyor.ayrica kremin işlemesi icin kirpik ve diplerinin temiz olmasi lazim.rimel iliner tortu kalintilari olmamali.sonucunu sende paylas lutfen.bakalim herkeste ayni sonucu veriyor mu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?