• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirpik için 4.deney.ilginize:)

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
46
Merhaba kizlar.canima tak eden bir araştirma,beni buyuk bir azim ve sabirla konuyla ilgili deneyler yapmaya itti.hangisi etkili hangisi uzatir yaglar serumlar gercekten ise yararmi nasil gurlesir vs vs diye kafayi yerkeeen,denemeden bilemem dedim ve kirpik deneylerimi sıraladim.kirpiklerim icin yapacagim 4.deney imi(ilk 3ü eose hint yagi ve badem yagi idi.)bu kez fotografla sizlerle paylasmak istedim.bugun startını verdigim vazelin deneyi...deneylerimi 6 hafta süreyle yapip kesin sonuctan emin olduktan sonra size yaziyorum.kirpiklerimin bugunku halini hemen cekip ekledim.ve 6 hafta sonraki halini de buraya eklicem.sonucu hem kendiniz gorursunuz hem ben gozlemlerimi aktaririm.6 hafta sonra gorusmek uzere...ha bu arada ilk deneyim eoseydi.8 hafta kullandim.azıııcık milimlik uzadilar ama onca para ve süre için asla yeterli değildi..digeri hint yagiydi.1 ay kullandim.kirpiklerim siyahlasti ve bariz bir uzama yine goremedim.kirpiklerim siyahlaşsin güçlensin derseniz evet kullanin.cunku benim takintim sadece uzunluk...3.deneyim badem yagiydi.8 haftada onu kullandim kaşımada sürdüm.buda dokulmeyi aninda kesti ama yagi kullanmayi biraktigimda ani dökulmeler oldu kirpiklerim kaslarim 3er 5er tel halinde elime geldi.....bakalim vazelin ne yapcak :) bekleyecez görecez...

Eklentiler

• 2015-10-19 23.35.33.jpg
    2015-10-19 23.35.33.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 332
Deneyin sonucunu merakla bekliyorum. Birde çay deneyin derler kirpikler için.

Kizlar deneyim guzel gidiyor.hergun hic aksatmadan uyguluyorum.simdilik sunu soyleyebilirim. vazelin kirpiklere gercekten bakim yapiyor.goz pinarima dogru bir acilma vardi.bu kapandi.fotoda farketmeyebilirsiniz ama kirilan kirpiklerim eşitlendi.bir kac hafta daha kullanmaya devam edecem.takintimin uzunluk oldugunu soylemistim.uzadigini farkediyorum.sizde gorursunuz zaten.alta foto ekledim bugunku hali.karsilastirabilirsiniz.yinede ben bi kac hafta daha kullancam.son halinide o zaman eklerim.

Son düzenleme:
Vazelini nasıl uyguluyosun ne sıklıkta anlatabilirmisin bu arada cidden uzamış azmin zaferi :KK73:

ayy maşallah ya nasıl uzamış nasıl çoğalmış. hemen başlıyorum vazeline :)
Aksatmadan uygulamalisin sabir gerektiriyor.ayrica kremin işlemesi icin kirpik ve diplerinin temiz olmasi lazim.rimel iliner tortu kalintilari olmamali.sonucunu sende paylas lutfen.bakalim herkeste ayni sonucu veriyor mu....

Aksatmadan uygulamalisin sabir gerektiriyor.ayrica kremin işlemesi icin kirpik ve diplerinin temiz olmasi lazim.rimel iliner tortu kalintilari olmamali.sonucunu sende paylas lutfen.bakalim herkeste ayni sonucu veriyor mu....
Tamam canim zaten makyaj temizligine cok dikkat ederim . Paylasacagim kesinlikle

Azmine hayran kaldım tebrik ederim. Bende bu geceden başlıyorum umarım senin gibi sabırla aksatmadan devam edebilirim

Ben de her gece badem yağı sürüyordum. Bu geceden itibaren vazelin kullanacağım.:)

Kizlar deneyim tamamlandi.yipranmis dokulmus kirpiklerim epey toparlandi.kirpiklerime,hergun rimel surmekten cekinmem artık.sonucta yiprandiklarinda vazelin imdadima yetisecek:)yalniz 6 hafta bana fazla geldi onu soyleyim ki vakit kaybiniz olmasin.duzenli kullanimda 3,4 hafta yetiyor.4.haftaya kadar uzayacagi kadar uzadi sıklaşti sonraki 2 hafta pek degisiklik olmadi.iste son hali...

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-05-20-17-05.png
    Screenshot_2015-12-05-20-17-05.png
    112,8 KB · Görüntüleme: 233
Back