Merhaba kizlar.canima tak eden bir araştirma,beni buyuk bir azim ve sabirla konuyla ilgili deneyler yapmaya itti.hangisi etkili hangisi uzatir yaglar serumlar gercekten ise yararmi nasil gurlesir vs vs diye kafayi yerkeeen,denemeden bilemem dedim ve kirpik deneylerimi sıraladim.kirpiklerim icin yapacagim 4.deney imi(ilk 3ü eose hint yagi ve badem yagi idi.)bu kez fotografla sizlerle paylasmak istedim.bugun startını verdigim vazelin deneyi...deneylerimi 6 hafta süreyle yapip kesin sonuctan emin olduktan sonra size yaziyorum.kirpiklerimin bugunku halini hemen cekip ekledim.ve 6 hafta sonraki halini de buraya eklicem.sonucu hem kendiniz gorursunuz hem ben gozlemlerimi aktaririm.6 hafta sonra gorusmek uzere...ha bu arada ilk deneyim eoseydi.8 hafta kullandim.azıııcık milimlik uzadilar ama onca para ve süre için asla yeterli değildi..digeri hint yagiydi.1 ay kullandim.kirpiklerim siyahlasti ve bariz bir uzama yine goremedim.kirpiklerim siyahlaşsin güçlensin derseniz evet kullanin.cunku benim takintim sadece uzunluk...3.deneyim badem yagiydi.8 haftada onu kullandim kaşımada sürdüm.buda dokulmeyi aninda kesti ama yagi kullanmayi biraktigimda ani dökulmeler oldu kirpiklerim kaslarim 3er 5er tel halinde elime geldi.....bakalim vazelin ne yapcak :) bekleyecez görecez...