Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
güselim niye kirpik ektiriyorsunki hint yagı kullan cok işe yarıyor sahsen ben denedim olmayan kirpiklerim şimdi hem uzun hem gür aynı takma gibi oldular...
bide ben hortlatim :) kaydirigubbakcemile3 güzelim sen istanbuldasın orda ne ararsan bulunur aşkolsun sengözlerimebaksanab neysem.. bende kirpik ektirmek istiyorum..bi zararı olurmuki :bbo: yaptıran yokmu hiç :uhm: kimse cevaplamamış konuyu fisfisfis kuaförler yapıyor bu işi ama hepsi değil tabi..güzellik merkezleride yapar cnm.. ben sormuştum kuaföre..takma kirpik gibi yapıştırılıyor ama kalıcılığı 15-20 gün kadarmış diye aklımda kaldı..fiyatını tam hatırlamıyorum ama uçuk bi rakam değildi..
kizlar ektirmenin zararli oldugunu biliyorum,kendi kirpiklerinizide dökülüyo su kirpik yapistiricisi yüzünden cok kisiden duydum kesinlikle cok zarar veriyomus..o yüzden bende vazgectim.hint yagiyla yetinmeye calisiyorum neyapalim..
kizlar ektirmenin zararli oldugunu biliyorum,kendi kirpiklerinizide dökülüyo su kirpik yapistiricisi yüzünden cok kisiden duydum kesinlikle cok zarar veriyomus..o yüzden bende vazgectim.hint yagiyla yetinmeye calisiyorum neyapalim..