**Eylül ayından bu yana uğraşıyorum.Merhabalar gözümde şiddetli kaşınma şişme ve enfeksiyonla başladı.Goz doktoru kirpik dibi iltihabı dedi ve damlalarla birlikte suni göz yaşı verdi.Bunun yani sıra göz için uygun olan şampuan aldım bebe sampuaniyla birlikte dönüşümlü kullanıyorum aylardır.Ama bir türlü geçmiyor.Damlalari kullanirken rahatlatıyor bıraktığım anda bir hafta içinde yine başlıyor.Damlalara bağımlı olmaktan ve gözüme zarar vercek diye endişeleniyorum kortizon da içeriyorBunu atlatan var mı ve nasıl acil cevabınızı bekliyorum çok sıkıcı bir süreç yaşıyorum artı ağrısı da cabası şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhabalar gözümde şiddetli kaşınma şişme ve enfeksiyonla başladı.Goz doktoru kirpik dibi iltihabı dedi ve damlalarla birlikte suni göz yaşı verdi.Bunun yani sıra göz için uygun olan şampuan aldım bebe sampuaniyla birlikte dönüşümlü kullanıyorum aylardır.Ama bir türlü geçmiyor.Damlalari kullanirken rahatlatıyor bıraktığım anda bir hafta içinde yine başlıyor.Damlalara bağımlı olmaktan ve gözüme zarar vercek diye endişeleniyorum kortizon da içeriyorBunu atlatan var mı ve nasıl acil cevabınızı bekliyorum çok sıkıcı bir süreç yaşıyorum artı ağrısı da cabası şimdiden teşekkür ediyorum.
hiç normal değil doktor ne dyoCevabınız için teşekkür ederim.Cok uzun zamandır makyaj yapmayı bıraktım buna rağmen neden oldu ve geçmiyor bilmiyorum.Enfeksiyona tekrar cevirmese 1 hafta damlalardan sonra ara veriyorum yine başlıyor ne yapacağım hiç bilmiyorum
Temiz geliyor bakımlarını düzenli yapıyoruz neden kaynakli oluyor diye sürekli düşünüyorum kendimde obsesif derecesinde temizlik hastasıyım çok dikkat ediyorum anlayamıyorum başka ne yapmaliyimEvinizdeki musluk suyunun rengi nasıl, paslı gibi mi, renginde değişiklik var mı?
Bir süre içme suyuyla yüzünüzü yıkayın, banyo yaparken olabildiğince yüzünüze su gelmesin..
Olabilir kronik bir hastalık senden daha kötülerini gördüm diyor önerileri belli 3.kez aynı kişiye gitmeyip başkasına gideceğim bu seferhiç normal değil doktor ne dyo
evet ya değiştir benceeOlabilir kronik bir hastalık senden daha kötülerini gördüm diyor önerileri belli 3.kez aynı kişiye gitmeyip başkasına gideceğim bu sefer
Temiz geliyor bakımlarını düzenli yapıyoruz neden kaynakli oluyor diye sürekli düşünüyorum kendimde obsesif derecesinde temizlik hastasıyım çok dikkat ediyorum anlayamıyorum başka ne yapmaliyim