• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kırmızıyla morunaaa :) (yardım pls resimli)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

spook_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
55
1
86
Ankara
arkadaşlar mrb..

yakında düğünüm var..aşağıdaki . oturma grubunu beğendik (ama ben kırmızı olsun istemiorum çünkü yatak odasıda kırmızı ve siyah olcak..

..

sizce nasıl olur arkadaşlar kırmızı yerine mor yada koyu lila falan olması?

kafamı karıştıran kenarları deri olunca bu takıma düşündüğüm renkler gidermi..mobilyacıya sorduk güsel olur dedi ama sizede danışmak istedim
bilmiyorumkismile

ton olarakta fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..tşklr a.s.

Son düzenleme:
model bu renkmi soruyosun
kenarları gene siyahmı olacak mor ve siyah güzel olmaz gibime geliyo
oturma odasında liladan nefret ettiğim kadar hiç bi renkten nefret etmiyorum lütfen lila yapma
en güzeli gene kırmızı bence

lila deilde mor olablir ama kırmızıda hos

evet canım lila zaten bu takıma gitmez bende öle düşündüm

model bu renkmi soruyosun
kenarları gene siyahmı olacak mor ve siyah güzel olmaz gibime geliyo
oturma odasında liladan nefret ettiğim kadar hiç bi renkten nefret etmiyorum lütfen lila yapma
en güzeli gene kırmızı bence

model bu
kenarları deri olduğu için mecbur gene siyah olcak..sadece kırmızı yerleri mor düşündüm..bunun biraz farklı bi modelini gördüm başka yerde mor ve kenarları siyah deriydi kötü olmamış...kırmızı hoşduruyo evet ama ben kırmızı istemiorum çünkü yatak odası kırmızı e mutfakta kırmızı her taraf kırmızı kırmızı olcak yoksa -tatlicadiarzu-

mor ve siyah guzel olur bence ama araya acik bir ton renk koyun krem gibi yastiklari koltugun cicekli acik kremle mor olur daha ic acici olur perdenizde acik mor lu bir perde olursa solon karanlik olmaz

aynı sorunu bende yasıyorum bende istıkbalden diva oturma grubunu begendım ama renk konusunda sıkıntı yasıyorum.bende kırmızıyı sevmıyorum çünkü annemın evınde her yer kırmızıydı çok göz yoruyor artık kırmızı görmek ıstemıyorum.benımde begendıgım koltuk takımının kol kısımları derı ben derı sevmıyorum bu yuzden tamamı kumas olacak benım takımın yanlız renk olarak gül kurusunu begendım ama o da çok mu acık olur cabuk mu kırlenır dıye kararsızım

benim salonum lila...
anneminki mor...
o benden sonra aldı...
ben çok pişman oldum mor almadığıma...
lila hiç ağır durmuyor salonda...
gül kurusu da koltuklarım yanlışlıkla ilk önce gül kurusu gelmişti..
onu da beğenmedim ben..
en güzeli mor bence...
spor ama en azından biraz ağır olur ve kiri göstermez

canım saydığın renklerden sadece mor olur ama arkadaşın söylediği gibi açık renk kırlent yaptırmak lazım. birde koyu yeşil tonuda ağır olur bence. hani küf yeşilinin bir ton daha koyusu.ama benim söylediği oturma odası için. salonsa mor daha ağır durur. bu arada benim salon koltuklarımda mor ve dore.

bencede mor. koyu bi mor olabilir, siyah yada krem biraz parlak yastıklarla süper olur sanki?

lila basit bir renk bence dekorasyon için ama yeşil krem değişik hoş durabilir

bende yeşil sevmiorum canım ya :)

lila dediysem böle açık lila rengi oluyor onlar benimde hoşuma gitmior..bu mora çok daha yakın

mor oturma odasına yakışan bi renk yani bence :)

Back
X