Gene üstü örtülüp kapanmayan şeylerden iyi kız sende bree gülayım hönkürme adalet var bu ülkede bilmiyon mu aa sende bilmiyorsanAman ne kadar büyük bir ceza. İçim ürperdi
Gene üstü örtülüp kapanmayan şeylerden iyi kız sende bree gülayım hönkürme adalet var bu ülkede bilmiyon mu aa sende bilmiyorsan
Gezi olaylarında canımhangi yıl yaşanmıştı bu olaylar , hatırlayan varmı ?
tatlım bılıyorum.. demek ıstedım kı , ne zaman olaylar oldu , dava ne zaman sonuclandı. ironi yaptumm olmadı zannımcaGezi olaylarında canım
Hım anladımtatlım bılıyorum.. demek ıstedım kı , ne zaman olaylar oldu , dava ne zaman sonuclandı. ironi yaptumm olmadı zannımca
Bakın kaç yıl geçmiş öldürülenler, yaralananlar hangisinin katili tutuklandı? Tamam tutuklananlar da oldu peki milyon kere ertelenen davalar? Yok edilen deliller?adalet yok diye hönkürenlere cevap gibi ceza.........
Hayır verilen 600 fidan cezasıyla da olaya espiri katılmaya çalışılmış. :)Aman ne kadar büyük bir ceza. İçim ürperdi
Siz ciddi olamazsınız böyle düşünür olamazsınızBakın kaç yıl geçmiş öldürülenler, yaralananlar hangisinin katili tutuklandı? Tamam tutuklananlar da oldu peki milyon kere ertelenen davalar? Yok edilen deliller?
Bakınız yıllardır ortada suçu yokken tutuklu öğrenciler gazetecileri saymıyorum bile...
Yahu onu bunu bırak ülkede tecavüze uğrayan suçlu çıkıyor tecavüz edenler ise indirimlerle neredeyse aklanıyor!
Birde adalet yok diye hönkürüyorlarYuh olsun onlara!!
Mesela son zamanlarda verilen bi ceza vardı. Neydi o?
hıh hani şu dayak yerken kocasının elinin şişmesine neden olan kadına verilen ceza... Misal o karar da adaletin varlığını iliklerimize kadar hissettirmişti, hönkürenlere iyi cevaptı ama işte anlayana canım boşveer...
Sen buna mı takıldın kakao?600 fidanmı nereye dikecek onu bu poliss.
yok cicim takılmadımm ama inan başında durulsun ve o cezada uygulanılsınn..Sen buna mı takıldın kakao?Boşver takılma cezanın birebir uygulanacağını da beklemesin bence kimse...