• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırmızı

NMeltem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
385
13
48
Benim en çok sevdiğim renk kırmızı arkadaşlar düğünümde de kıpkırmızı bir gelin buketi istiyorum aslında ama çok kararsızım acama çok mu abes durur diye fikirlerinizi alabilirmiyim kızlar

canlı güller olabilir mesela..kırmızı olursa daha güzel durur diye düşünüyorum.

Benim en çok sevdiğim renk kırmızı arkadaşlar düğünümde de kıpkırmızı bir gelin buketi istiyorum aslında ama çok kararsızım acama çok mu abes durur diye fikirlerinizi alabilirmiyim kızlar

Bence illa klasik beyaz olacak diye birşey yok sensin gelin ve en özel günün sen nasıl istiyorsan herşey öyle olmalı bence

teşekkürler Arkadaşlar ayrıca Ben salonun kırmızılı davetiyemde kırmızı detaylar olup bir uyum içerisinde olmasını istiyorum innşlaahh :)

Benim arkadaşımın çiçeği ve ayakkabıları kırmızıydı, çok da güzel oldu =) Fotoğraflarda da kırmızı beyaz uyumu güzel görünüyor=)

Benim arkadaşımın çiçeği ve ayakkabıları kırmızıydı, çok da güzel oldu =) Fotoğraflarda da kırmızı beyaz uyumu güzel görünüyor=)

teşekkürler Bende öyle düşünüyorum ama Annenm ayakkabı beyaz olsun diyor :) çiçeğimi kırmızı istiyorum ama bakalımm

niye abes dursun canım.
daha geçenlerde benim ablamın düğünü oldu ve oda kırmızı gül buketi istedi.
beyaz gelinlik,kırmızı gül,kırmızı ojeler ve kırmızı kuşak.harika gözüküyordu.
sadece kırmızı ayakkabı istemedi.kırmızı ayakkabıda olsaydı tam olurdu.

Tonu cok onemli, bazen felakete yol aciyor resmen. Umarim istediginiz gibi olur her sey..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tonu cok onemli, bazen felakete yol aciyor resmen. Umarim istediginiz gibi olur her sey..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın tatlım tonlarının da tutması gerekiyor bide o var işte biri ayrı biri ayrı ton olursada kötü olur işte o yüzden biraz da kararsızım

bence hoş bile olur hatta ayakkabıyıda kırmızı bir düşün fotograf çekimlerinde gayet güzel olur

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404416969.022084.jpg boyle bir buket nasil olur canim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back