kırmızı siyah salonumu değiştirmek ıstiyorum:)

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
özene bezene yaptıgım görenlerın gözlerının acıldıgı sıradışı salonumu değiştirmek ıstıyorum...bildiğiniz üzere benm rengarenk evım
yazısında salonumu koymuştum..ama artık koyu renk duvarların ve koyu renk mobılyaların tozunu hergun almaktan yoruldum
aslında ıcıme sınen kırmızı boyalı duvarlarımı özlıcem:(((cunku sınema modundayken çok ıı oluyordu...şimdi ise duvar rengi
acık cakıl rengı olucak koltuklarıda kahve yada duvar rengıyle aynı almak ıstıyorum ama siyah tv sehpam ve kırmızı spor sandalyelerım kırmızı gumuşlüğüm,kırmızı dolabım aldıgım bıraz daha modern koltuklarlaa guzel dururmu dıye dusunuyorum...yanı kısacası kararsızım
eşyalarımın hepsi daha 2,5 yıl oldu alalı o yuzden sadece koltuları değiştiricem oda yayı cıktı diye....değişiklik umarım ii olur fıkırlerınız benm ıcın önemli:)

canım öncelikle daha önce fotolarına bakmıştım çok tatlı evin var asılnda mutfağın yatak odan gayet ferah. ama salonun benim için daraltı basacak biryer. ben karanlık ve koyu renkli evleri pek sevmiyorum. açık renk her zaman iyidir gözü yormaz ve ferah olur. süper olur.

ahh canım hatırladım evını.gercekten cok renklıydı.bu tarz cok renklılık bır sure sonra ınsanı yormaya baslıyor malesef.duvarlarının rengını acarsan her renk koltuk,perde halıyla kullanabılırsın.koltukların da kesınlıkle acık renk olsun.bak o zaman senın havan bıle degısecek.sevgıler

çakılla kahve iyi uyum saglar diye dusunuyorum
koltuklarında on plana cıkmıs olur

yalnız merak ettim evinin esyalarının cogu ikea dandı sanırım degil mi? bende ordan almayı dusunuyorum da koltukların yayı cıktı demişsin onuda mı ikea dan almıstınız?

en az 10 yıl garantsi oluyor koltukların orada kafam karıstı :37:

canım öncelikle daha önce fotolarına bakmıştım çok tatlı evin var asılnda mutfağın yatak odan gayet ferah. ama salonun benim için daraltı basacak biryer. ben karanlık ve koyu renkli evleri pek sevmiyorum. açık renk her zaman iyidir gözü yormaz ve ferah olur. süper olur.
mutfak yatak odası değiştirmicem zaten:)sadece salon boyanıcak acık renge...ama bıraz spor görunumden kaçmak modern yapmak ıstıyorum ve uyumlu ıstıorum yanı nasıl desem kırmızı siyah giriş krem mutfak açık salona bakıo krem kahve ...ne yapsam koltukları dıe dusunuorum....perdelerıde değiştiricem ama yaldızlı falan olmıcak:)

ahh canım hatırladım evını.gercekten cok renklıydı.bu tarz cok renklılık bır sure sonra ınsanı yormaya baslıyor malesef.duvarlarının rengını acarsan her renk koltuk,perde halıyla kullanabılırsın.koltukların da kesınlıkle acık renk olsun.bak o zaman senın havan bıle degısecek.sevgıler
aslında yormadı ben sadece çok toz göstermesınden sikayetçiyim yoksa yıne kırmızıya boyatırım kullanırım ama yoruldum hep toz almaktan önceden evım kremdı eşyalarda açık renklıydı hıç toz göstermıodu şimdide öle olsun ıstıorum ama şimdidede eşyalrımız çok koyu...onlarıda değiştiremem sadece koltukları değiştiricem oda ıkna edersem:(

çakılla kahve iyi uyum saglar diye dusunuyorum
koltuklarında on plana cıkmıs olur

yalnız merak ettim evinin esyalarının cogu ikea dandı sanırım degil mi? bende ordan almayı dusunuyorum da koltukların yayı cıktı demişsin onuda mı ikea dan almıstınız?

en az 10 yıl garantsi oluyor koltukların orada kafam karıstı :37:
evımın tum eşyaları ikea ....benm döşedıgım zaman ikea tarzında pek mobılya yoktu ama şimdi nere baksam ikea tarzı var...ve hiçbişekilde hiçbişeyın(mutfak saklama kapları hariç)önermiyorum....orda bi sürü sorun yaşadık...hatta fırsat reyonunda gördugmuz istediğimiz sandalyeyi yarı fıyatına alalım dedik baktık sorduk hatası yok teşir dediler eve gittik meger hatalı yerın ustune yapıştırmışlar fırsat urunu yazan koca yapışkanı....hıc bı şekilde de yardımcı olmadılar hepsini eşimle ben monte ettık hele yatak odası 2 gun surdu...onuda gectım hepsi suntelamen mobilyalar hemen eğiliyo yükte falan vitrinim ,kitaplıgım barız eğildi.... ama akıl yokkııı bnde gittim özeentilik yaptımmmm ....ayrıca koltugumuz kaç defa kırıldı bız kendımız onardık yok ıkeayaya faks cekıcekmışizde eksper gelıcekmişte ohooooo .....kırık kırık oturamayacagımız için hiç uğraşmadık hep kendılerı haklı nede olsa....ıkea evınızın hiçbişeyı olmasın bnce dost tavsıesiii...

Back
X