• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Kırmızı sivilce lekesi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bnde sivilce tedavisi gördüm lekeler kaldı, gerçi hala tek tük sivilce çıkıyo ama leke olduğu için çok sivilcem varmış gibi duruo

eritretin bu tarz soyucu ilaçlar ama bunlarda yüzümü soyuya yüzüm hassas oluyo istemiyorum o yüzden daha doğal birşey istiyorum

kızlar merhaba.benimde alın bölgemde az da olsa kırmızı sivilce izlerim vardı ben bundan rahatsızdım annemde bir yerde okumuş yumurta akı(beyazı) sivilce izlerine iyi geliyormuş yaklaşık 10 gündür sivilce izlerime sürüyorum gözle görülür şekilde kayboldular.cildinize asla bir zararı olmuyor yumurta sonuçta ne olabilir :) ben bazen günde iki kere yapıyorum ama eğer sizin cildiniz hassassa günde 1 kere yapın.yumurtayı sürdükten sonra yaklaşık 15 20 dakika içinde kuruyor kuruduktan sonra bol suyla yıkayın.bende işe yaradı umarum sizde de işe yarar :))

kızlar merhaba.benimde alın bölgemde az da olsa kırmızı sivilce izlerim vardı ben bundan rahatsızdım annemde bir yerde okumuş yumurta akı(beyazı) sivilce izlerine iyi geliyormuş yaklaşık 10 gündür sivilce izlerime sürüyorum gözle görülür şekilde kayboldular.cildinize asla bir zararı olmuyor yumurta sonuçta ne olabilir :) ben bazen günde iki kere yapıyorum ama eğer sizin cildiniz hassassa günde 1 kere yapın.yumurtayı sürdükten sonra yaklaşık 15 20 dakika içinde kuruyor kuruduktan sonra bol suyla yıkayın.bende işe yaradı umarum sizde de işe yarar :))

Bilgin için teşekkürler denicem bende :)

bu lekelere çare bulana ödül versinler..belkide çaresi bulundu ,kozmetik sektörü batmasın diye
adamları engelliyorlar:))) neler kullandım neler hiç biri çare olmadı kızlar..biri çıkarda artık bitti yüzüm bebek gibi 2 günde geçti hepsi dese dünyalar benim olcak walla :)

merhaba arkadaşlar biri bana özelden mesaj atmış fakat ben özelden cevap veremiyorum burdan cevap vereyim dedim yumurtanın sarısı değil beyazı benim sivilce izlerimin tamamen geçip geçmediğini sordu benim sivilce izlerim kırmızıydı şuan yok denecek kadar az hergün mutlaka sürmeye çalış yüzünde kuruyunca yıka bu kadar bir dene derim cildine zararı olmaz umarın sizinde sivilce izlerinize iyi gelir :)

Arkadaşlar merhaba,
yüzümde çok uzun bir zamandır geçmeyen kırmızı nokta nokta sivilce izleri var. differin kullandım yüzümü temiz tuttum nemlendirici kullanıp dengeledim. salyangoz kremi kullandım. dove sabun ile yıkadım. herşeyi yaptım. ama geçmedi. artık çok rahatsız oluyorum. bir öneriniz var mı? geçmiyor, pütür pütür birşeyler de var onlarında içi beyaz nokta gibi. n'yapacagım artık gerçekten bilemiyorum. bir öneriniz, deneyimleyip tavsiyede bulunacagınız bir şey var mı?

Benimde ergenlik döneminde kalma sivilce lekelerim vardı özellikle hava soğuk olduğunda fondoten bile sürsem mor mor belli oluyorlardı yana kısmımda. Sonra burada okuduğum üzere her gece bir kaşık elma sirkesiyle 1 kaşık suyu karıştırıp yüzüme sürdüm yıkamadan yattım sabah da kalkıp bol su ile duruladım.
1 haftadır yapıyorum ve lekelerin %70'i gitti az bir şey kaldı, yapmaya devam edeceğim. Kokusu birazcık kötü elbette ama yüzüm güzelleştiği için görmezden geliyorum.
Herkese tavsiye ederim, yağlı ciltlerde özellikle çok işe yarıyor.
Bu arada yüzünüzü yıkadıktan sonra nemlendirici sürmeyi ihmal etmeyin :21:

Back
X