• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Kırmızı Sivilce Lekelerini SONUNDA Geçirdimm :)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

grace16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
325
24
118
evet bayanlar biçoğumuzun sıkıntısı belki bu sivilce sonrası kalan kırmızı lekeler. ben özellikle çenemde bu sıkıntıyı çok çektim ve şu anda baya baya hafiflediler :32: neyse çok uzatmadan hemen anlatiyim yaptığımı.
1 aspirin (beyaz olanlardan)
1 çay k. kadar süt
1 çay k.bal
malzemeler bunlar. bi çay tabağına önce 3-4 damla suyla aspirini ezdim. (SAKIN aspirini çok sulandırmayın sadece 3-4 damla. çok sulanan aspirin fayda etmez çünkü) sonra sütü ve balı ilave edip çay kaşığıyla bi güzel karıştırdım ve başladım nerde leke varsa sürmeye :1: içinde aspirin olduğu için peeling gibi oldu zaten bende bu yüzden hafif bastıra bastıra sürdüm. yarım saat sonrada yıkadım yüzümü. işte bu kadar :34: umarım herkeste işe yarar

umarım yarar :40: bende yaradı tabi herkesin cilt yapısı farklı ama denemenizde fayda var

Tamamen geçti mi? Ne kadar süre kullandın? Bende de var birkaç tane geçirmek istiyorum. Kapatıcı sürmekten bıktım onlar yüzünden.

Tamamen geçti mi? Ne kadar süre kullandın? Bende de var birkaç tane geçirmek istiyorum. Kapatıcı sürmekten bıktım onlar yüzünden.

şu anda baya hafiflediler eskiden kırpkırmızı durup sinirimi bozuyolardı şimdi çok hafif pembe renk aldılar. ve en güzelide küçüldüler. :40: ben daha 10 gündür yaptım baya iyileştirdi. bikaç hafta daha kullanmayı düşünüyorum :1:

şu anda baya hafiflediler eskiden kırpkırmızı durup sinirimi bozuyolardı şimdi çok hafif pembe renk aldılar. ve en güzelide küçüldüler. :40: ben daha 10 gündür yaptım baya iyileştirdi. bikaç hafta daha kullanmayı düşünüyorum :1:

o zaman ben gidip bir kutu aspirin alayım :)

Valla işe yarıyosa çok sevinirim benimde başım dertte bu lekelerle isyan edecem artık :43:

cilt tipiniz nasıl buarada ?

bugun ilk defa yaptim daha ilk kullanimda iyi geldi renkleri cok az acildi tesekkurler :) gelismeleri tekrar yazarimmmm:)

çok sevindim gerçekten:) bu arada tavsiyem bugünü takvime kaydedinki kaç gün yaptığınızı şaşırmayın. ben öyle yaptım çünkü ve bugün acaba kaçıncı kez yapıyorum diye şaşırmadım hiç. Gelişmeleri bekliyorum sizden :1:

Valla işe yarıyosa çok sevinirim benimde başım dertte bu lekelerle isyan edecem artık :43:

cilt tipiniz nasıl buarada ?

benim cilt tipim karma maalesefki :43: t bölgem yağlı yanaklarım kurudur. zaten benimde lekelerim çenemde olduğu için bu maskeden sonra bi sorun yaşamadım yanma kızarma gibi bi sorun olmadı yani bende. sizin cilt tipiniz nasıl?

inşallah faydasını görürsünüz :) gelişmeleri bekliyorum :))

Benimde çene bölgemde çok sık çıkar , yanaklarımda da var bir kaç tane..

Cildim yağlı değildir aksine kurudur..

Çok kuruda değil hani böyle normal..

Etki eder diye umuyorum deniycem valla..

Siz nereden duydunuz..

Benimde çene bölgemde çok sık çıkar , yanaklarımda da var bir kaç tane..

Cildim yağlı değildir aksine kurudur..

Çok kuruda değil hani böyle normal..

Etki eder diye umuyorum deniycem valla..

Siz nereden duydunuz..

valla ben bu formülü bikaç sene önce netten aldım ama o kadar çok maske vb şeyler denedimki buna sıra gelmedi. ve açıkçası unutmuşum bile bunu not aldığımı bigün bu formülü yazdığım kağıdı buldum denemekten zarar gelmez diye yaptım ve faydasınıda gördüm gerçekten. hatta açıkçası pek umudum yoktu bu formüle başlarken. ama etkili oldu bende. umarım sizde de etki ederde tamamen kurtuluruz şu lekelerden. :32:

valla ben bu formülü bikaç sene önce netten aldım ama o kadar çok maske vb şeyler denedimki buna sıra gelmedi. ve açıkçası unutmuşum bile bunu not aldığımı bigün bu formülü yazdığım kağıdı buldum denemekten zarar gelmez diye yaptım ve faydasınıda gördüm gerçekten. hatta açıkçası pek umudum yoktu bu formüle başlarken. ama etkili oldu bende. umarım sizde de etki ederde tamamen kurtuluruz şu lekelerden. :32:

İnşallah , aynen malzemelere bakınca insan aman bu mu yok etcekmiş cümlesini içimden geçirmedim değil sonra yorumlara bakınca faydasını gören biri yazmış , denemekte fayda var dedim :)

çok sevindim gerçekten:) bu arada tavsiyem bugünü takvime kaydedinki kaç gün yaptığınızı şaşırmayın. ben öyle yaptım çünkü ve bugün acaba kaçıncı kez yapıyorum diye şaşırmadım hiç. Gelişmeleri bekliyorum sizden :1:
evet dgru soyluyosun oyle yaparim canimm tekrar tesekkurler devam edicem bakalim nasil olucak :)

benim cilt tipim karma maalesefki :43: t bölgem yağlı yanaklarım kurudur. zaten benimde lekelerim çenemde olduğu için bu maskeden sonra bi sorun yaşamadım yanma kızarma gibi bi sorun olmadı yani bende. sizin cilt tipiniz nasıl?

benim cildimde karma. aynı senin gibi t bölgesi yağlı yanaklarım kuru gibi.. yüzümde de iz var ama asıl sıkıntım bikini bölgem.. üst tarafları sivilce lekesi.. tüyler çıkarken sivilceli gibi iltihaplı çıkıyo.. oda iz yapıyo sinir oluyorum :41:

denemeyi düşünüyorum inşallah işe yarar :26:

Back
X