Lekeler, Çiller Kırmızı sivilce izleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

seekpeace

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
147
0
ben bundan 1 sene önce zoretanin kullandım fakat sonra kırmızı benek benek sıvılce ızlerı kaldı fondoten dahi kapatamıyor.
bana önerebileceğiniz bir ürün var mı???

aynen tatlım benimde ilaç tedavisinden sonra kırmızı benek benek izler kaldı doktorum geçer dedi 3 yıl oldu üstüne yeniden sivilce çıktı hepsi iz bıraktı gitti, benimkileride fondoten kapatmıyo maalesef
tretin kullandım o dahada arttırdı ve cildimi yaktı onlarda geçmicek
ooff ooffff

Aynen benim de izlerim var feci durumda. Ve her çıkan sivilce iz bırakmaya devam ediyo.
Sözde sivilceyi sıkınca iz kalıyo ama ben sıkmadığım ve dikkat ettiğim halde böyle.
Yaz aylarında olduğumuzdan izleri iyileştirmesi için bişey de kullanamıyorum. Napılır ki bu durumda?

Tretin gibi cilt yenileyici ilaclar kullanmak lazim. Tretini siddetle oneriyorum, ama once doktora gorunun, receteyle alin.
Tretin'de Ilk asamada cilt kusar, sivilcelenirsiniz, ama devam edince sivilceleri de lekeleri de geciriyor. Ben kullandim, ordan biliyorum.

Sonra kafama gore biraktim, yine sivilcelendim. O ayri mesele. Simdi yine kullaniyorum, 1. ayim doldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…