Sivilceli Ciltler Kırmızı sivilce izleri (resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

23bilgi23

Uykum firarda
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
548
486
103
Merhaba arkadaşlar. Başlıktan anlaşıldığı gibi sorun sivilce izlerim. Hem kırmızı hem kahverengi izler. İnanın o kadar çok araştırma yapıyorum ki herkes kendine göre bişeyler söylemiş. Her kafadan bi ses çıkıyor. Yok limon yok kükürtlü sabun yok sudocrem tonlarca şey. Acaba hangisini deneyince geçecek DİE düşünmekten sıkıldım. Hormonlarım normal onu söylim. 3kere cildiyeye gittim. Kullandığım kremler sadece yeni çıkan sivilceyi söndürdü geriye iz bıraktı. Yasak mı bilmiyorum ama kullandığım ürünleri söylim.
Benzamiyn
Sebamed sabun
Celotien_t
Acnemix
Sudocrem
eczanenin özel hazırladıgı alkollü su
Onun dışında gül suyu, limon, maden suyu falan
Ya arkadaslar 19 yaşındayım yüzüm çok kötü moralim bozuluyor bide yağlı.
Ne yapabilirim bu arada belki karaciğerimde yağlanma olabilir DİE doktora randevu aldım ama öle belirtilerim yok. Bide sigara kullanıyorum sizce onun etkisi olur mu
Resim yükleyemiyorum arkadaslar neden acaba hata verdi

Evet arkadaslar yükledim

Eklentiler

• IMG_20171120_125533_672.webp
    IMG_20171120_125533_672.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 6.551
Evet arkadaslar yükledim
Canım bence kafana taktığın kadar yok inan ki yazını okuduğumda çok daha kötü bir cilt düşünmüştüm güneşe çıkarken muakkak güneş kremi sür bende roaccutane tedavisi oldum yaklaşık 9 ay yüzüm berbattı leke tedavisi için medicassol ve bepanthen kullandım asla yüzüne fondoten sürmw makyajını bebek şampuanı ile temizle zamanla ten rengi açılacak limon falan dahada beter yapmıştı yüzümü

yuzunle cok oynamıssın...
butun o ılacları kremlerı kullanmadan cok daha once kan tahlılı yapılmalıydın canım benım
sigarayı da lutfen bırak
19 yasında cılt zaten yaglı olmalı normalı budur
kurutmaya calısma yagı
o ızler lazerle gıderılıyor
bı tahlıl sonucun cıksın ek yardım olarak guvenılır bır guzellık merkezıne veya cıldıye de lazer ıslemıne gıdersın

Limon falan aman diyeyim belki de bir sürü kullandığın abuk madde bu hale getirdi cildini. Doktordan randevu aldığın iyi olmuş belki R ile başlayan malum ilacı kullanırsın.

25 yaşıma kadar sivilceliydim,o yaşta kendiliğinden geçti.
Sigara ben de içiyorum,canına okuyor cildinin.

Canım bence kafana taktığın kadar yok inan ki yazını okuduğumda çok daha kötü bir cilt düşünmüştüm güneşe çıkarken muakkak güneş kremi sür bende roaccutane tedavisi oldum yaklaşık 9 ay yüzüm berbattı leke tedavisi için medicassol ve bepanthen kullandım asla yüzüne fondoten sürmw makyajını bebek şampuanı ile temizle zamanla ten rengi açılacak limon falan dahada beter yapmıştı yüzümü
Makyaj yapmıyorum sadece rimel

Bende de aynı dert var. Doktorun verdiği ilaçlardan memnun kalmadım. Bir güzellik merkeziyle görüştüm geçenlerde. Ama şuan için ücreti biraz fazla geldiğinden yaptıramıyorum maalesef. İnşallah güzel öneriler gelir. Takipteyim..

yuzunle cok oynamıssın...
butun o ılacları kremlerı kullanmadan cok daha once kan tahlılı yapılmalıydın canım benım
sigarayı da lutfen bırak
19 yasında cılt zaten yaglı olmalı normalı budur
kurutmaya calısma yagı
o ızler lazerle gıderılıyor
bı tahlıl sonucun cıksın ek yardım olarak guvenılır bır guzellık merkezıne veya cıldıye de lazer ıslemıne gıdersın
Lazerden başka çözüm yok mu. Bide fiyatı ne kadar sizce

Merhaba dermaroller ve ampül tedavisi denediniz mi acaba ? Denemediyseniz ve maddi imkanınız varsa deneyin mutlaka bi yer var biraz pahalı ampülleri ama çok başarılı özelden atayım bi araştırın bende kullanıyorum hatta 2 ampülüm kaldı bende aknetrend kullandım çok iz kalmadı ama salak gibi solaryuma gittim ve altta ne kadar varsa iz çıkarttım hepsini. Dermaroller ve bi krem seti sayesinde geçtiler tekrar. İkisinin de fiyatları fazla ama isterseniz seve seve yardımcı olurum

Canım yaşın daha küçük geçer yani muhtemelen ama sana şu tavsiyeleri verebilirim;makyaj yapıyorsan iyi temizlemeden uyuma cildi yağlandırır, o izleri kapatacağım diye sakın fondöten falan kullanma, yağlı yiyeceklerden uzak dur ve en önemlisi iyi bir güneş kremi al ve sakın sürmeden dışarı çıkma

Lazerden başka çözüm yok mu. Bide fiyatı ne kadar sizce
fıyatını bılemem lazerın cesıtınden makınanın cesıtınden hastane merkez acısından degısıklık gosterır

doktora gorunmelısın burdan sana dogru yonlendırme yapamam ben herseyı cıldıne surme duydugun herseyı deneme tavsıyem budur
not: annem estetısyen bırazcık bılıyorsam konusuyorum :)

Limon falan aman diyeyim belki de bir sürü kullandığın abuk madde bu hale getirdi cildini. Doktordan randevu aldığın iyi olmuş belki R ile başlayan malum ilacı kullanırsın.
Ya o ilacın cok yan etkileri varmis umarım karaciğerimde sorun yoktur. Hatta ben karaciğer yenileyen kür var onu kullanırım DİE düşündüm

Bende de aynı dert var. Doktorun verdiği ilaçlardan memnun kalmadım. Bir güzellik merkeziyle görüştüm geçenlerde. Ama şuan için ücreti biraz fazla geldiğinden yaptıramıyorum maalesef. İnşallah güzel öneriler gelir. Takipteyim..
Bende öğrenciyim o zaman hiç yaptırmam lazer :/

Hiç dokunmadığın zaman geçer mi diyorsunuz
Yüzümün yarısından çoğunda vardı,seninki de geçer.
Temizliğine dikkat et,sabun asla kullanma,yüz yıkama jeli kullan.Fondöten,pudra ne kadar az o kadar iyi.Bol su,tamam.
25'ten sonra geçmezse sıkıntılıdır.Daha yaşın küçük.

Canım yaşın daha küçük geçer yani muhtemelen ama sana şu tavsiyeleri verebilirim;makyaj yapıyorsan iyi temizlemeden uyuma cildi yağlandırır, o izleri kapatacağım diye sakın fondöten falan kullanma, yağlı yiyeceklerden uzak dur ve en önemlisi iyi bir güneş kremi al ve sakın sürmeden dışarı çıkma
İnanın hiç fondoten kullanmıyorum bu yaşıma kadar kullanmadım almadım yani. Güneş krem ide sürüyorum. Yurtta kaldığım için yiyecekler maalesef yaglı oluyo bide filtre kahve içiyorum her gün yağ yaksın die

İyi hir guzellik merkezinde aylik cikt bakimina git. Arkadasimin yuzu seninkinden daha d kotuydu. 7-8 ayda hicbir sey kalmadi yuzunde.

Ya o ilacın cok yan etkileri varmis umarım karaciğerimde sorun yoktur. Hatta ben karaciğer yenileyen kür var onu kullanırım DİE düşündüm

Kullanan arkadaşlarımın hepsinin ciltleri çok güzel. Biraz sabrecek ve bir süre karaciğer temizleyici besinler tüketeceksin ama kaymağını yiyeceksin sonunda. :) Kür mür bulaşma bence ne varsa doğal gıdada var.

Back
X