tşkederm =) benim için de hala öncelik kırmızının ama 4-5 yıldır o renkti bakımı da zor ehh değişiklik zamanı da gelmişti dedm we değiştirdm =)sankı kırmızı sıze daha cok yakısıo
benim de 4-5 yıl oldu tabi =) nasıl döndün kuaförde mi, koyu sarı mı istediğin rengi oturtmak zor oldu mu? çok sordum ama çıktıysan da iyi geceler canım =)
3 hafta kadar önce yıllardır kırmızı olan saçlarımdan Eki Görüntüle 131897 vazgeçtim kuaföre gittim. açılmadan anca siyaha yakın tonlarla kapanır dediler mecburen açtırdım. üzerine kumral boyadık sürekli açıldı şimdi bu renkte Eki Görüntüle 131898
üzerine bal köpüğüyle altın sarısını karıştırıp boyatmayı düşünüyorum nasıl olur dersiniz rengi?
seqer07 çok tşkederim
ewet bide 4-5 yıldır kırmızıydı yine açık bi ton enazından ama canlı değil ben sıcak canlı bi ton istiyorum kuaförüme sordum bal köpüğü iyi olur altın sarısı da parlaklık werir dedi ama inşallah güzel bi renk olur. kahwe köpüğü boyayanlara da baktım cidden tatlı bi renk hiç koyu ton istemiyorum zaten bende =)
ne demek cnm ben guzellik uzamnym az cok blgm var ovunmek giib olmasnda..
altınsarısı asla deneme derim ben diğerleiri uygun renkler hadi baklm boyada goster yinee:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?