• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kırmızı saçlarım kumral oldu kızlarr yardımm(resimlii)

yasyas44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
142
0
46
Malatya
bal köpüğü we altın sarısına boyadm ama garip bi renk oldu bunu nası koyu canlı sarı yapabilir yardımmmmmmmmmm :( son hali 3.sayfada :(

3 hafta kadar önce yıllardır kırmızı olan saçlarımdan vazgeçtim kuaföre gittim. açılmadan anca siyaha yakın tonlarla kapanır dediler mecburen açtırdım. üzerine kumral boyadık sürekli açıldı.
üzerine bal köpüğüyle altın sarısını karıştırıp boyatmayı düşünüyorum nasıl olur dersiniz rengi?

Eklentiler

• $IMGP2348___y.jpg
    $IMGP2348___y.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 184
  • $Fotoğraf049.jpg
    $Fotoğraf049.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 169
Son düzenleme:
altın sarısı ve bal köpüğü güzel bir parlaklık verir saçına yıkandıkça da açık karamel gibi olur bence...aslında açığa yakın bir sarı istiyorsan dore sarı da boyayabilirsin...

tşkederim canım ewet aslında istedğim canlı bi renk sıcak bi renk olsun ışıltılı. yukardaki renk baya soluk farkındaysan hiç belli etmiyor kenidini :( oyüzden canlılık katsın diye bal köpüğüne altın sarısı katayım dedm ama açık renklerden hiç anlamıyorm =)
20-21 yaşlarında boyadm saçlarımı hep de kızıldı şimdi değiştircem ilkkez (:

o zaman boya bence cnm...yıkandıkça ilk ışıltısı klmayıp solbilir ama rengi açılacağı için sarı tonlarıyla daha sonraki boyamalarını daha rahat yaparsın...kızıl rengın de guzelmıs...

yıllardır kızıldı çok sewiyorum hala bir numara benim için ama artık genlerime geçicekti ilerde çocuğum olsa kırmızı saçlı olacaktı o derece (: bide bakımı da zordu artık yoruldm aktı, havlu kıyafet battı, havuzda falan kırmızı bi göl oluyodu =) bi değişiklik istedim nasıl bi renk çıkcak bilmiyorum ama inşallah güzel olur tşkettim tekrar =) :16:

rica ederimcnm kızıl güzel ama sürekli akıyor ve bakımı zor ben de 3 yıl kızıldım şimdi sarıya döndüm...umarım istedıgın rengı elde edersın...ıyı geceler...

benim de 4-5 yıl oldu tabi =) nasıl döndün kuaförde mi, koyu sarı mı istediğin rengi oturtmak zor oldu mu? çok sordum ama çıktıysan da iyi geceler canım =)

benim de 4-5 yıl oldu tabi =) nasıl döndün kuaförde mi, koyu sarı mı istediğin rengi oturtmak zor oldu mu? çok sordum ama çıktıysan da iyi geceler canım =)

cnm yeni gördum mesajı...kuaforde kızıl boyam ıyıce akıp soldugunda acıcıyla actılar ve koyu sarı boyandı...daha sonrakı boyamalarımı da kendım acık sarı renklerle yaptım boyana boyana ıyıce acıldı sımdı acık sarı...

athom yarın boyatıcam bal köpüğü+altın sarısı karışımınaa. saçlarımı da dün gece yıkadm ama umarım tutar, renk de güzel olr inşallah =) sen şanslısın ki ne güzel açılmış istedğin renkler olmuş (:

3 hafta kadar önce yıllardır kırmızı olan saçlarımdan Eki Görüntüle 131897 vazgeçtim kuaföre gittim. açılmadan anca siyaha yakın tonlarla kapanır dediler mecburen açtırdım. üzerine kumral boyadık sürekli açıldı şimdi bu renkte Eki Görüntüle 131898
üzerine bal köpüğüyle altın sarısını karıştırıp boyatmayı düşünüyorum nasıl olur dersiniz rengi?

saçının kırmızısı çok güzel kendinmi boyuyordun.kendin boyuyorsan markası ve rengi ne?

oncelikle o kırmızıdan o renge dnebilmene sevin bence cnkü cok zor olyor normlde..
suanki sac rengn guzel braz daha parlaklık ve canlılık istpyor okdr bunuda bikaç booyamada elde edebilrsin..
snrda istdğn rengi yaprsın ama fazla oynama hem sacını yıpratrsın hemde kızıl allatn mutlaka cıkar yada kumrallık smdilk ustne guzel bi renk at bal kopuğu daha soluk bi renkdir sölym makyaj yapmadan kullanamssın ..
daha fındık kabuğu,küllü kumral bu tarz renkleri düşün özellikle palatteyi ve onn fındık kabuğunu onerrim cnm sana bende boyadm super oldu hemende tutyor 2 ayda yada ayda 1 boyarsın altından yesllik cıkabilr her kumral kahve kopuğu fındık kabuğunn içinde yesillk vardr surekli yenilersin
bu arada cok sker bi kızssın:46:

:66:seqer07 çok tşkederim:64:
ewet bide 4-5 yıldır kırmızıydı yine açık bi ton enazından ama canlı değil ben sıcak canlı bi ton istiyorum kuaförüme sordum bal köpüğü iyi olur altın sarısı da parlaklık werir dedi ama inşallah güzel bi renk olur. kahwe köpüğü boyayanlara da baktım cidden tatlı bi renk hiç koyu ton istemiyorum zaten bende =)

:66:seqer07 çok tşkederim:64:
ewet bide 4-5 yıldır kırmızıydı yine açık bi ton enazından ama canlı değil ben sıcak canlı bi ton istiyorum kuaförüme sordum bal köpüğü iyi olur altın sarısı da parlaklık werir dedi ama inşallah güzel bi renk olur. kahwe köpüğü boyayanlara da baktım cidden tatlı bi renk hiç koyu ton istemiyorum zaten bende =)

ne demek cnm ben guzellik uzamnym az cok blgm var ovunmek giib olmasnda..
altınsarısı asla deneme derim ben diğerleiri uygun renkler hadi baklm boyada goster yinee:))))))

benim 1 seneyi geçti saçımın yarısı kızıl yarısı kahve. ben senelerce röfle kullandım tekrar istiyorum ama kime sorduysam kızıldan dönemezsin yanar dediler. öylece uzamasını ve kestirmeyi bekliyorum. şimdi sizi görünce şaşırdım. yanmadı mı?

ne demek cnm ben guzellik uzamnym az cok blgm var ovunmek giib olmasnda..
altınsarısı asla deneme derim ben diğerleiri uygun renkler hadi baklm boyada goster yinee:))))))

yaaa turunculuk mu yapar acaba altıns sarısı :S tatlı canlı koyu bi sarı istiyorum çok şey mi istiyorum yaa :2:

Back