Saç Rengi ve Saç Boyama Kırmızı saç yardım !

Redqueen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
21
1
38
Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacak. Saçım şuan açık dore kahve aslında çikolata kahveye boyamıstım ama aktı ve sarılarım belirdi. Saçımı açıp boyamıştım çünkü. Ve saçımı kırmızı yapmak istiyorum. İstediğim renkte bu fotoğraftaki renk. Tam olarak nasıl yapabilirim.Evde yapmayı düşünüyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Saçımı açmadan yapmayı istiyorum.Açınca cünkü boya saçta cok kalmıyor hemen akıyor ki bu renk kırmızı ise. Ve saçlarım çok yıpransın istemiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim
FOTOĞRAF:
http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=53195622
http://3.bp.blogspot.com/-EduxDCFhO4g/TsapclKa-gI/AAAAAAAABUc/q34ARBPAjrA/s1600/rihanna-red-hair.jpg

bu rengi akos çilek kırmızısı veriyor diye biliyorum ama açmadan bu tonu vermek biraz zor direk şu anki saçının üzerine boyarsan bunun daha koyusu olur heralde.palettenin kızıl açıcıları var önce onu kullanıp üzerine çilek kırmızısı boyarsan olur bence.açıcıyla boyama arasına biraz süre koyarsın o arada da saçlarını besleyici bakımlar yaparsın böylece yıpranmayı en aza indirmiş olursun

Son düzenleme:
saçlarımı açmadan boyadım. Akos çilek kırmızısı ve akos gelincik çiçeği kırmızısını karıstırdım. kadın oksidan olarakta %40 ve %30 volume verdi. 45 dakika beklettim sacımda ve sonuc bu arkadaslar. Ama tek sorun 2 haftada sacım aktı. inanılmaz akıyor 2 hafta da 1 boyatmak gerekiyo ve sacım yıpranıcak diye cok korkuyorum.

Sonuç buydu :))

Yakışmış renk, ama dediğin gibi çok akar..baş edebilir misin orası war,çok boyarsanda yıpranır saçın orası kötü.

Akos cok akıyor 2 haftada bir boyuyorum :/ 3 haftadır falan boyamadım cok aktı şimdi koleston kırmızı serisi kor ateş kızılına boyuycam o daha geç akar diye düşünüyorum. ve düzenli bakım yapıyorum saclarıma çok zor kızıl kullanımı :/

Evet akos akıyor,ama akosunda çilek kırmızısı,gelincik kırmızısı vs güzel kırmızıları war.. koleston kor ateş kızılını kullanmıştım akmıyor kesinlikle..renginide beğendiysen sorun yok zaten bakımda yapıyormuşsun.

Canım onu da kullandım daha 15 gün sonrasında ki renk aktifleştiriciyi kullanmadım ama akıyo. Akos kadar değil ama yine saçlarım kahveye yaklaştı :/ Akos gelincik kırmızısı yapacagım yine en azından daha kırmızı duruyo canlı canlı :) Ve bakım içinde Elidor'un reklamlarda çıkan o turuncu saç bakım kremini tavsiye ederim. Gerçekten işe yarıyo saclarımı düzleştiriyorum boyuyorum tek kırık bile yok gayet canlı duruyor saclarım :))

rengine bayıldımmmm bence vazgeçmeden boyamaya devam et,bende açıcı üzerin boyamıştım ilk zamanlar inanılmaz akıyordu ve sürekli boyamam gerekiyordu ama şimdi 1 seneyi geçti bunların üzerinden ve artık saçlarım çok daha az akıyor,aktığında olan saç rengimi de çok seviyorum,darısıbaşınaa :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…