kırmızı rujj

Wet and wild ın rujlarını tavsiye ederim. Gratis te var. Amerikadan yeni geldi.

Çok cırtlak olmayan koyu tenlere gidebilecek bir mat kırmızı ruj önerisi olan vr mi acaba?

Mac ruby woo cherry dudak kalemi ile super duruyor esmerlerde ve tamamen mat hafif oranj alt tonlu ayrica cok kalici ben beyaz tenliyim mac russian redini kullaniyorum oda cok guzeldir oda mavi alt tonludur ikiside inanilmaz kalici ve mat

Golden rose matte serisinden 19 guzel bi ruj ne cok koyu ne cok acik ortada bi renk. Fiyatida ya 20 tlydi yada 15 rossmandan almistim.

Çok cırtlak olmayan koyu tenlere gidebilecek bir mat kırmızı ruj önerisi olan vr mi acaba?
cnm pahalı kaliteli bir şey arıyorsan vazgeçilmez rujum cliniQue 45 numara matte crimson ruju derim
onun dışında golden rose un velvet matte 19 numarası mac ile yarışır üstelik 10 küsür lira
ve son olarak yine golden rose 120 numara diyorum

Ben dudak nemlendiricisi uygulayip 1dk kadar bekledikten sonra dudak kalemiyle dudaklarimi dolduruyorum, aynen mat ruj gibi duruyor. Fiyat acisindan da daha uyguna geliyorlar. Wetnwild'in guzel kirmizi kalemleri var, fiyatlari uygun ve surumleri yumusak. Daha da mat bi gorunum istiyorsan rimmel'inkiler daha kuru yapida, mac ruby woo'ya esdeger renk de vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…