Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar kırmızı ve pembe tutkunuyum ruj renqinde özellikle vazqecemediğim renk kırmızı zemuszemus renqi qecmeyen kalıcı fazla tuzluDa olmucak ruj tavsiyelerinzi bekliyoRum,hihoyyyt
arkadaşlar kırmızı ve pembe tutkunuyum ruj renqinde özellikle vazqecemediğim renk kırmızı zemuszemus renqi qecmeyen kalıcı fazla tuzluDa olmucak ruj tavsiyelerinzi bekliyoRum,hihoyyyt
flormar supershıne 502(turuncu,nar çiçeği gibi),flormar supershıne 510(kırmızı) ben bunları kullanıyorum..Gayette memnunum..Her birinin fiyatı 8,5 TL..
bende kiraz kırmızısı ruj arıyorum ama hiç bir markada tam aradığımı bulamadım ya çok koyu ya çok açık yada çok parlak..nivea'nın cherry kiss dudak nemlendiricisinin tonlarında bişeyler bakıyorum.ama tabiki ruj olarak nemlendirici değil..Almadığım marka kalmadı =(