• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı renk mobilya ve odası olanlar

osge1989

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
3.409
1.347
248
Mrb ben aranıza yeni katıldım.a.s.Görüşlerinize cok önem verdiğimi belirtmek istiyorum evlilik hazırlıklarına basladık bircok seyi bu siteden takip ederek yapıyorum cok faydasını gördüm acıkcası.Soruma gelirsek oturma odamda kırmızı renk koltuk takımı düşünüyorum.Ancak kırımızı rengin insanda gerginliğe yol açtığını duydum.Sonucta aksam eve geldiğinde esimin orada kafasını dinleyip sakinlesmesi yorgunluğunu,günün stresini atması gerek.Bu nedenle cok istememe rağmen almakta biraz tereddüt ettim.Sizler evlerinizde böyle bi etkisini gördünüzmü mesela kırmızı yoğunluğu olan bi odada dinlenebiliyomuzunuz napim soru belki sacma ama esimin işi çok yorucu ve onun dinlenmesi benim icin cok önemliŞeniz Yorumlarınız icin simdiden tesekkürler

canım aynı konuyu defalarca acmıssın zaten ve cevap verilmiş hala neden yenilerini açıosun

cok pardon yaa ama ilk defa konu açtığımdan olabilir mi acaba :utangac:

canım benim oturma grubum kırmızı..ama düşündüğün gibi kötü bir etkisi yok..canlı ve hoş duruyor..ama çok iddialı renklerinde modası çabuk geçiyor..siyah ve beyazı daha uzun yıllar modaymış gibi kullanabilirsin.

Canım ben de oturma odamda kırmızı düşünmüştüm ama kırmızı çok iddialı ve yorucu bir renk olduğu için vazgeçtim. eğer dinlendirici ve sakin bir oda istiyorsan bence toprak tonlarında bir koltuk düşün. mesela kahve ve turkuazın birlikteliği çok güzel olur.

benimde salonum kırmızı
ama bende öyle bir etki yaratmadı
kırmızı ağrılıklı olup direk renkleride kullanabilirsin yanında
beyaz,siyah,gri,
mesela benim koltuklarım kırmızı,yastıklarım renk renk
halımdada her renk var

benim oturma odam kırmızı ama hiç bi şekilde bu renk yüzünden agresifleşip kavga etmedik :)) bence tamamen uydurmaca bu tarz şeylerr

kırmızıyı kesinlike tavsiye ederim istikbal in kırmızı oturma grubunu kullanmıştım çokta severek almıştım çok canlı bir renk asla gerginlik vs de yaratmıyor

Back
X