Saç Rengi ve Saç Boyama Kırmızı Oryal Nasıl Bir Renk Verir??

CerenVictoria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
121
1
46
Aydın
daha önce konusu açılmıştır mutlaka ama aradım aradım bulamadım. kırmızı oryal dedikleri meret normal sarı yapan oryaldan daha çok mu hasar veriyor saça??? ve şöyle yarım saat saçta durursa nasıl bir renk çıkar ortaya zahmet olmazsa foto koyabilirseniz çok sevinirim. arkadaşım saçlarının hatırı sayılır bir miktarını boyayacak daha doğrusu açtırıcak da kırmızı oryalle saçları doğal siyah.

kız kardeşimin siyah boyalı saçlarında yapılmıştı kırmızı oryal işlemi kızıla dönmek istiyordu.ateş kırmızısı ile çilek kırmızı bir ton çıktı yıkanınca ...

kız kardeşimin siyah boyalı saçlarında yapılmıştı kırmızı oryal işlemi kızıla dönmek istiyordu.ateş kırmızısı ile çilek kırmızı bir ton çıktı yıkanınca ...

Kırmızı Saç açıcılar saçın durumuna göre koyu kızıldan başlayarak pembenin en uçuk tonuna kadar açabilme özelliğine sahiptir . Bu maddeyi saça uygulayan kişinin sürekli takip edip , istenilen renge ulaşılınca saçı yıkaması gerekmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…