Kırmızı ojeleriniz çıkarken iz mi bırakıyor.. Çözümü basit

ayy canım ya çok sağol süper bir bilgi bu :) tırnaklarımın dibinde hep kalıyordu kırmızı kırmızı sinir oluyordum.

Kadınlar İçin Yılın En Fayda sağlayan Bilgisi olmuş Canım..
Parmağımı aseton kabına bile soksam kırmısı kırmızı tırnak etrafında kalıyordu..
Oje sürdüğümde deniyeceğim tatlım

Teşekkürler canım fikir için..

Şu anda kırmızı ojelerim var parmaklarımda çıkardığım zaman deneyeceğim çorapla çıkarmayı hihoyyyt

teşekkür ederim canım dedin şey işh işime yarar iz bırakması benim sinirime gidiyodu.:dance::dance::dance:

sağolun kızlar bu fikri beğenmenize sevindim umarım faydalı olabilmişimdir. :teselli:

kırmızı ojeyi çok severim süreklide sürerim ama çıkarmak işkence benim için. pembe pembe kalıyo sinir oluyodum ama bunu deneyecem teşekkürler.

bende aynen böle yapıyorum canım besleyice yoksa bile parlatıcı sürüyorum..ama çorap fikride güzelmiş..

kırmızı ya da koyu renk ojelerimi(saks mavisi koyu gri siyah bus ene çok moda)sürmeden önce altına tırnak cilası sürerim.cilayı besleyici olanlarından seçerseniz 1 taşla 2 kuş vurmuş olursunuz.hem tırnaklara bakım yapmış oluyorum hem yüzey daha pürüzsüz oluyor kolay sürülüyor,hemde koyu renk ojelerim daha çabuk çıkıyor ve kalıntı, iz bırakmıyor...alkisalkisalkis

ay kızlar bennn denedım hemde en zor anımda aklıma geldııııı pamuk yoktuuu ınanın harıkaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…