• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Kirmizi Mutfaktan Pisman Olurmuyum?

Neide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
29
0
36
Diğer
Arkadaslar araniza yeni katildim. Nisanliyim ve evimizi duzenliyoruz evimiz gayet ferah ve genis. Mutfagimiz da salonla beraber nisanlim kirmizi mutfakta cok israr ediyor cok guzel olur diyor ama etrafimdaki herkes manyakmisin sen deyip duruyor kirmiizi mutfak mu olurmus diyolar benimde aklim karisti..Siz yardimci olsaniz??:)) Sahsen mutfak dolaplarini kirmizi yaptirirsak tezgah ve yemek masasi gri olucak ayni zamanda kapilar da oyle olucak lutfen yaridm edin 10 gun icinde karar vermem sart...

Kırmızı güzel olur ama benim dolabım bordo el izini falan çok gösteriyo sürekli silmek gerekiyor.Sen de bu sorunu yaşayabilirsin.

Arkadaslar araniza yeni katildim. Nisanliyim ve evimizi duzenliyoruz evimiz gayet ferah ve genis. Mutfagimiz da salonla beraber nisanlim kirmizi mutfakta cok israr ediyor cok guzel olur diyor ama etrafimdaki herkes manyakmisin sen deyip duruyor kirmiizi mutfak mu olurmus diyolar benimde aklim karisti..Siz yardimci olsaniz??:)) Sahsen mutfak dolaplarini kirmizi yaptirirsak tezgah ve yemek masasi gri olucak ayni zamanda kapilar da oyle olucak lutfen yaridm edin 10 gun icinde karar vermem sart...

canım benimde mutfağımla oturma odam birleşik benimde yarın boyam yapılacak ben siyah ve krem dolaba karar verdim kırmızı belli bi zaman sonra sıkabilir benim beğendiğim model bu beyaz yerine krem olacak açık krem ama çook güzel ben çook sevdimEki Görüntüle 292048 Eki Görüntüle 292049

benimde mutfağım kırmızı ve çok memnunum biraz denildiğigibi parmak izi oluyor ama o düz renklerin hepsinde oluyor..
bence yaptırın...

Merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. Konuyu görünce ve iç mimarlık yapınca cevap yazmak istedim. Parlak ve düz renklerde tabiki parmak izleri belli olur. Mat renkler lekeleri o kadar belli etmez. Kırmızı renge gelince kimileri çok seviyor kimileri asla yaptırmam diyor bu zevk meselesi. Ama benim size verebilceğim tavsiye tek kırmızı olarak değilde üst dolaplarda beyaz vs. renkler kullanarak yaptırmanız. Çünkü zamanla sadece kırmızı rengi görmekten sıkılabilir ve mekanı boğabilirsiniz.

Dekorasyonla ilgili her türlü konuda yardımcı olabilirim. Sorularınıza cevapta veririm.

Canım benim mutfağımda kırmızı beyaz ve ben çok beğeniyorum her gören de beğeniyor . sade kırmızı boğar belki ama kırmızı beyaz çok güzel oluyor.

arkadaşım bizde ev yaptırdık ben kırmızı dolap istedin herkes sana söledikleri gibi delimisin kırmızı mutfakmı olur dediler bende inatla kırmızı yaptırdım kenarlarıda gri.. şimdi o delimisin sen diyenler bayılıyo bence yaptır pişman olmazsın:D

ablamın mutfağı kırmızı siyah başta bende tereddüt etmiştim boğar mı kötü mü olur falan diye ama şimdi evinde en çok beğendiğim yer mutfağı her gelen hayran :) tavsiye ederim artık böyle canlı renkler çok moda

benim mutfağımda kırmızı ben hiç pişman deilim evimi gören önce mutfağıma bayılıyo parmak izi evet oluyo ama o kırmızı renk ile aşakalı değil parlak olanlarda hep aynı sorun olur diye düşünüyorum. benim kırmızı-beyaz tezgahta krem içine kırmızı noktalar var ama tezgahta kırmızı mutfağa siyah tezgah ben çok yakıştırıyorum şimdiki aklım olsa öyle yaptırırdım..

keşke imkanımız olsa kendi evimizde kendi mutfağımızı yaptırsak..kesinlikle açık renkler kullanırdım krem yada kırık beyaz gibi..ikea tarzı mutfakları çok sviyorum..asla kırmızı fln yaptrmazdım..kırmızı kendi şahsıma bni bi süre sonra bayardı hatta baştan bayardı çünkü bn mutfağa girdiğimde böyle içim açılmalı kırmızı yada herangi koyu renkler bni daraltır açıkcası..eğer snde kırmızı tutkunu değilsen yaptrma derim sıkılırsın ha deyince değişebilcek bişide değil mutfak..

Açık renkler tabiki ferah ve naturel gözüküyor. Ama koyu canlı renkte kararlı ise en azından üst dolap set arası ve tezgahta mutlaka açık renk kullanılmalı.

yakın bi arkadaşımın mutlafı koyu kırmızı. o kadar guzel ve şık duruyor ki. çok özenmiştim çok

vala bizde yeni ev yaptırıyoruz seneye düğün var dolaplarımızın seçimini yaparken çok zorlandım parlak kapklarda el izi parmak izi hatta su izi bile oluyormuş ama şimdi parlak kapak her yerde diğerleri hiç cazip gelmiyor bende üst dolapları metalik gri istedim tezgah grili siyahlı aradaki cam taşlar mozaik(beyaz,siyah,gri renklerde), alt kapaklarımda gri üzerinden siyah çizgiler geçiyor..kırmızya gelince 2-3 yıldır her yer kırmızı banyolar mutfaklar koltuklar bianda çok sıktı 3 kişinden 2 sinin mutfağı kırmızı oluyor

Cok tesekkur ederim hepinize.. Karari verdik zaten kirmizi bir mutfagimiz olucak:)) Simdiden kirmizi murfagimi cok sevdim...

sadece kırmızı yaptırırsan çok boğucu olacaktır kırmızıyı başka bir renkle kombine edersen daha şık ve ferah olur beyazla kombine yaparsan çok şık duracaktır. ben kırmızı beyaz akrilik kapak yaptırdım çokta şık oldu

Back
X