kırmızı kuşak problemi

nightskyblue

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
1
0
29
Selam kızlar.Bu eylülde Allah nasip ederse düğünüm var.Ben normalde kırmızı kuşağı beyaz gelinliğin üstüne pek yakıştırmıyorum hatta kendimde takmak istemiyordum.Herneyse annem2 gün önce kırmızı kuşak almış üstelik kuşak gibi de değil yani kalın.Aileme takmak istemediğimi söylersem kırılırlar baya yani onları asla kırmak istemiyorum o yüzden takıcam büyük ihtimalle ama moralim bozuk yani.Nasıl düzeltebiilirim bu konuda moralimi

Yani takmak istemediğinizi söylemek bu kadar zor olmamalı.ben anlamını bildiğim günden itibaren çok yersiz gelip takmam demiştim. Annem de gayet destekçi idi :KK70:

Kusak belinde dugun bitene kadar kalmiyor. Yani bizde öyle. Dugun bitimi takiliyor ya da evden salona giderken ki cikis kisminda. Toplasan yarim saat bile kalmayacak belinde o kusak . Bu kisacik an icin aileni uzmeye degmez bence. Böyle rahatlayabilirsin

Hem annem hem görümcem özene bezene kuşak almışardı (görümceye ne oluyorsa). Hatta annemin aldığı özel birseydi tel kırma ile işlenmiş falan fistan. Dedim ben bu dalga dubarayı takmam ne bu karete kid gibi. Takmadan da cıktım o anki galeyanla kimse de farketmedi sanki ya da ben farkedenleri farketmedim.
Aa işe bak unutmusum de geçç.

Selam kızlar.Bu eylülde Allah nasip ederse düğünüm var.Ben normalde kırmızı kuşağı beyaz gelinliğin üstüne pek yakıştırmıyorum hatta kendimde takmak istemiyordum.Herneyse annem2 gün önce kırmızı kuşak almış üstelik kuşak gibi de değil yani kalın.Aileme takmak istemediğimi söylersem kırılırlar baya yani onları asla kırmak istemiyorum o yüzden takıcam büyük ihtimalle ama moralim bozuk yani.Nasıl düzeltebiilirim bu konuda moralimi
Allah başka dert vermesin bacım :KK70: bende sevmem ama taktım evden çıkarken arabada çıkardım direkt zaten 🤷‍♀️

O gelenek. Kızın abisi ya da yakınlarından bir erkek bağlıyor.
Ben evlenirken bakire değildim. Eşimde biliyordu ama dosta düşmana karşı taktık 🙂 Gelin arabasında çıkardım. Takı merasiminde bu sefer boynuna kurdele takıyorlar.

Ben gönülleri olsun diye beyaz takmıştım
Beyaz kuşak gelinliğin üzerinde belli olmuyor onların da gönlü oluyor sonra da çıkarıyorsun zaten

Ben karşı olduğum için takmayacağım adet olması beni ilgilendirmez bunu da söyleyeceğim nice kuşaksız gelin var.

X