Kırmızı küçük kan leke ve benleri.

bende de var bu küçük kırmızı izlerden ama ben farkettin ki sonradan onlar kahverengi oluyor yani normal ben gibi görünüyorlar genellikle kollarımda var benle dolacak diye tırsıyorum aileme de hiç dikkat etmedim var mı diye şimdi çok merak ettim...

Bende de var. Halam güneşten kaynaklanıyor demişti. Burada okuduğuma göre genetikmişte... Yalnız benimkiler yani sağ kolumdakilerin çoğu koyu oldu. Sanırım bunlar kalıcı... Sizde de oldu mu acaba? Doktora görünsem iyi olacak.

Aynı anda atmışız mesajları...:) Sorumun cevabını vermişsin... Bende de koyulaşıyorlar.

Bende de var arastirmistim ben kiloya bagliymis ben arada kilo alip veririm ama normalde zayif bi kizin ama su an doğumdan sonra dünya irisi oldum ve kan beni kendini sasti bir tane gördüm ki merhaba dedim tanistik ablayla o kadar büyük ki nete bakayim dedim. Normalde cikiyorlar sonra koyulasip normal ben oluyorlardı bu baya büyük tabi beyaz tenliyim. Korktum ama sizi okudum ickm rahatladi. Yengem lazerle aldirdi ama gene cikti o yüzden aldirmiyor artik fiyatini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…