Kırmızı küçük kan leke ve benleri.

cikom

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
7.130
5.603
448
İstanbul
bununla ilgili 2 konu okudum ama çok eskiydi. vücudumda minik minik kırmıı lekeler var toplu iğne batırılmış gibi derinin altında kan var gibi. bazıları gittikçe büyüyo. hamileikle birlikte bir kaçı toplu iğne ucundan toplu iğne başı büyüklüğüne terfi etti. kollarımdakilerin hepsi büyürse ((((( allah korusun annemdede var ve bildiğin et beni kadar ve kırmızı yine. kılcal damar çatlağı ucuymuş. bi çaresi varmı lütfen yardım. sanırım kiloyla beraber çoğalıp büyüyolar.

aynısı bendede war 1 senedir. kollarımda war sedece küçücük küçücük iğne ucu gibi kırmızı kırmızı deri altında kan toplamış gibi... büyümediler hiç ama sebebi ne çok merak ediyorum bende..

bende de var arkadaşlar sebebini bende bilmiyorum ama geçen sene 6 ay spora gitmiştim. çok minik olanlar spora başlayınca geçti, hatta yüzümde de çıkmıştı çok küçük ama geçti o, göğsümdeki duruyor

güneşten ve yaştan diyolar ama ben dikkat ettim ben kilo alınca çıkmaya başladı hamilelik kilolarıyla birkaçı bene benzedi ( genelde açık tenlilerde oluyo

Son düzenleme:
canım ben cildiiye ile çok haşır neşir bir insanım. ve bir gün gittiğimde bu kırmızılıkların neden olduğunu sordm.
kılcal damarlarla alakalı. benim yüzümde de var bir iki tane. tam yanağımda var bir taneç uzaktan pembe yanaklı duruyrum:))
ama çok sıcak banyodan güneş kremsiz dolaşmaktan oluyormuş. daha doğrusu artıyormuş. ilk etmen tabiki ırsi. annemde de var.
ilerleyen yaşlarda daha da belirgin hale gelirmiş ama biliyorsunuz ki lazer ile yakma imkanları var. henüz beni aşırı derecede rahatsız etmiyor odluğu için yaktırmıyrum. ama güneş kremsiz dışarı çıkmıyorum hele ki bu sıcaklarda.

bende de var ve sanırım dönem dönem büyüyorlar..sanırım güneşte çoğalıyorlar
doktora hiç gitmedim bunla ilgili, önemli değildir diye düşündüm

bende de çok fazla var onlardan hatta ensemde kocaman bi tane var birileri gördüğünde çok şaşırıyor bu ne böyle diyor kollarımda bacaklarımda kısacası vücudumun her yeri bu kırmızı pıtırcıklarla dolu ama ben hiç önemsemedim şimdiye kadar annemle babamda da çok var çünkü.ama bi çaresi varsa da denerim tabi

bende lazerle hallolduğunu okudum başta kahverengiye dönüp sonra yok olyomuş 2-3 seansta ama pahalı olduğunu söylüyolar. bide tekrar çıkmayacağınıda garantisi yok. ücretini araştıran varmı hiç?

güneşten ve yaştan diyolar ama ben dikkat ettim ben kilo alınca çıkmaya başladı hamilelik kilolarıyla birkaçı bene benzedi ( genelde açık tenlilerde oluyo

walla ben açık tenliyim we ewleninçe 4-5 kilo aldım o sebepten mi acaba benm kide.. bu arada yaşımda 22

walla ben açık tenliyim we ewleninçe 4-5 kilo aldım o sebepten mi acaba benm kide.. bu arada yaşımda 22

aynen benimde evlenmeden önce yoktu evlenince kilo aldım biraz çıktı sonra hamile kalınca kiloyla beraber iyice pörtlediler. bide hamilelikte kan ilacıda kullandım ondanda olurmu diye düşünmeden edemiyorum.

bendede var bu kırmızı benlerden genetik die biliyorum ben annemde ve babamdada var

bendede bir sürü var,kocaman hemde.doktor damar beni,zararsız diyor.annemde ablamdada var.genetik bizde.ablam yaktırdı bi kaç sefer.ama geri çıktı aynı yerlerden.alışmak lazım.

kilodan değil bence çünkü bende de var uzun zamandır ve aşırı zayıfım..kardeşlerimde de var genetikdir diye önemsememiştim ama dudağımın üstündeki rahatsız ediyor büyüdü sanki bir de geçen sene kolumdaki gece kanamıştı sabah uyanınca korkmuştum damar çatlağı gibi bilmiyorum neden oluşur tedavisi var mı

bende de olustu bunlardan. sanirim kollarimi aldirdiktan sonra oldu siz de aldiriyomusunuz kollarinizi kizlar agdayi cekerken kilcal damarlari mi catlatio acaba gecmio da hic anlamadim gitti

aaayy bende de var onlardan genelde ellerimin üstünde bir iki tane de avucumda şimdi baktım da bi iki tanede göbeğimin üstünde var hatta yüzümdede ona benzer bişi var o biraz büyük ama sivilce lekesi de olabilir o ama oldukça küçükler sanki toplu iğne batmış gibi. şimdiye kadar hiç önemsememiştim bide büyüyolarmıymış ben de oldukça zayıfım 22 yaşımdayım ve 46 kiloyum..

ben bu minik kirmizi benler icin doktora gitmisdim.testler yapildi hic birsey bulamadilar ve genetik dediler. annem de ve babamda da var.yas ilerledikce vucudumun hertarafina yayiliyorlar.
10 yil once sadece vucudum belden yukarisinda vardi ,simdi ustbacaklarimda da cikmaya basladi.gunes ilede alakali degil cunku gunes gormeyen goguslerim de bile var .saydim birinde 5 tane digerinde 9 tane var
bende kurtulmak istiyorum simdi saydim bel-gobek kisminda bile 15-16 tane var. kilolu da degilim . herhalde doktor hakli ,genetik.
belki ilerde tedavisi bulunur.

Ben de de var ama cok fazla degiller toplasan belki 4 5 tane genetik deyince sen dikkatimi cekti cünkü benim babam da da var, annem de de hatta mavi ben var :)
Yas ilerledikce arttigini duymamistim hic...Ama eminim ileride bir yolu bulunur!! :)

mavi ben miiiiii??
bunu da ilk defa duyuyorum bakalım daha neler duyucaz..

lazerle tedavisi var başta rengi koyulaşıp sonra yok oluyomuş. 2-3 seans sürüyomuş. ama çok pahalı diye duydum ama nekadardır onu bilmiorum.

bu arada ben kollarıma hiç ağda yapmadım ama varlar. annemde var benimde ama benim sanki daha çok ama küçükler büyürlerse ayvayı yedim.
kredi çektirir adama bunlar. kırmızı ben ihtiyaç kredisi (

sanırım genetik.benim annemde babamda da var hem de çok ve büyükler.yaşla da artıyor ve büyüyorlar.nedenini bilmiyorum bende de var ve giderek arttılar neyseki küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…