bununla ilgili 2 konu okudum ama çok eskiydi. vücudumda minik minik kırmıı lekeler var toplu iğne batırılmış gibi derinin altında kan var gibi. bazıları gittikçe büyüyo. hamileikle birlikte bir kaçı toplu iğne ucundan toplu iğne başı büyüklüğüne terfi etti. kollarımdakilerin hepsi büyürse((((( allah korusun annemdede var ve bildiğin et beni kadar ve kırmızı yine. kılcal damar çatlağı ucuymuş. bi çaresi varmı lütfen yardım. sanırım kiloyla beraber çoğalıp büyüyolar.
aynısı bendede war 1 senedir. kollarımda war sedece küçücük küçücük iğne ucu gibi kırmızı kırmızı deri altında kan toplamış gibi... büyümediler hiç ama sebebi ne çok merak ediyorum bende..
güneşten ve yaştan diyolar ama ben dikkat ettim ben kilo alınca çıkmaya başladı hamilelik kilolarıyla birkaçı bene benzedi( genelde açık tenlilerde oluyo
walla ben açık tenliyim we ewleninçe 4-5 kilo aldım o sebepten mi acaba benm kide.. bu arada yaşımda 22
ben bu minik kirmizi benler icin doktora gitmisdim.testler yapildi hic birsey bulamadilar ve genetik dediler. annem de ve babamda da var.yas ilerledikce vucudumun hertarafina yayiliyorlar.
10 yil once sadece vucudum belden yukarisinda vardi ,simdi ustbacaklarimda da cikmaya basladi.gunes ilede alakali degil cunku gunes gormeyen goguslerim de bile var .saydim birinde 5 tane digerinde 9 tane var
bende kurtulmak istiyorum simdi saydim bel-gobek kisminda bile 15-16 tane var. kilolu da degilim . herhalde doktor hakli ,genetik.
belki ilerde tedavisi bulunur.
Ben de de var ama cok fazla degiller toplasan belki 4 5 tane genetik deyince sen dikkatimi cekti cünkü benim babam da da var, annem de de hatta mavi ben var :)
Yas ilerledikce arttigini duymamistim hic...Ama eminim ileride bir yolu bulunur!! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?