Kızlar, ben çok önceleri uaförde saçlarımın uçlarını,iyi ki sadece uçlarını, kırmızıya boyatmıştım oryalle açmışlardı önce ve saçlarım iki yıkamada aktığı gibi lastik gibi de kopmuştu hep artık öğrendim ama araştıra araştıra Kendim boyalı boyasız her türlü saçımı her türlü açıcıyla açıp istediğim renge evde kendim boyuyorum:)
Geçen yıl palette açıcıyla açıp boyamıştım pembeye ama bu sefer kırmızı açıcı diye bir şeyle açıp boyadım gayet de güzel oldu:) Bu konuda her türlü yardıma bilgi vermek amaçlı açığım :)
yaa ben kırmızı kızıl istiyorum ama çok açık olmasına gerek yok güneşte de parşayablr ama kırmzıımsı parlasn istiyorum açmadan olsun istiyorum saçlarm koyu kızıl kahve
yaa bende geçen yıl saçımı boyadım kızıla. ilk kez boyadım doğal rengi kumraldı ve çok güzel tuttu. sonra çok sıkıldım kızıldan e kumrala geri donersem tutmayacağını biliyorum koyu kahveye boyadım ama iyice siyah gibi oldu. şu anda bu renk. geçen gün terracota diye bi renk aldım böyle açık kestaneden biraz daha açık. hiç tutmadı mecbur üstüne koyu kahve yaptım ve saçımı ardarda boyayınca yıprandı haliyle şimdi sorum şu: ben böyle güzel bi kahve yada karamel yapmak istiyorum ama aıcı kullanmak mecbur mu? saçlarımın yanmasını istemiyorum..