Amin ablacımİnşaallah canım Allah gönlümüze göre versin
Konya nasıl pahalı mıEv kirası veya satın alma
Bu sıralar hep uçtu.
Her yer öyle canımAmin ablacım
Pahalı abla evler uçtu 1+1 ler bile düşün 200 üstü diğerlerini sen düşün. O fiyatın altında zaten ev yok birde öyle eski binalar yani ,yeni binalarin yanına yaklasilmiyor bile.
Kira 1250 veriyoruz biz kiralarda yükseldi abla.
Ateşi düştü ama boğazı ağrıyor, burnu tıkalı. Babaannesinde kalıyoruz bu akşam da. Bir daha sona bırakmayacağım tarifimi…Yakışıklı nasıl oldu
En az 1 haftadır herkes fajitayı soruyordu
Demekki daha yükseğe oturanlar var Allah herkesin yardımcısı olsun abla gerçekten geçinmek zorHer yer öyle canım
2 bin,3 bin oldu kiralarEl insaf
1000,1500 civarı olanlar hep eski evler
Asgari ücretli nasıl ödeyecek
Çok geçmiş olsun kuzucuga canım hemencik iyileşir inşallahAteşi düştü ama boğazı ağrıyor, burnu tıkalı. Babaannesinde kalıyoruz bu akşam da. Bir daha sona bırakmayacağım tarifimi…
Çok geçmiş olsun canım:)Hayırlısı olsunAteşi düştü ama boğazı ağrıyor, burnu tıkalı. Babaannesinde kalıyoruz bu akşam da. Bir daha sona bırakmayacağım tarifimi…
Aynı fikirdeyim:)Demekki daha yükseğe oturanlar var Allah herkesin yardımcısı olsun abla gerçekten geçinmek zor.Ev sahiplerine vicdan diliyorum tabiki bizimki gibi birçok katları iş hanları olan ev sahiplerine encokta .
Şimdi hazırlıyorum:)
Şehzade kebabı tam sana göreydi yasoFajita mı
Onu istemiştim ben, sebep oldular bak
yuupppiiii geldi sonundaaaaaaaaaaaaaaaHayırlı Akşamlar Hanımlar
İlk mesaj düzenlendi.Bakabilirsiniz.Beğenmezseniz düzeltebilirim.
Et Yemekleri - Kırmızı Et Yemekleri
Oylama İçin Link Dağıtmak,Oy İstemek Kesinlikle Yasaktır.:sinirli::KK48: :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Kavurma-Mis Ayran Sponsorluğunda:KK56: Kuzu Çöp Şiş - Destan Kekik...www.kadinlarkulubu.com
Akşam 8-9 gibi oylamayı başlatacağım bilginiz olsun.Hepinize şimdiden hayırlı olsun
E Elif_Eylul
C A N O
RedGirl
D u t
firdefs
WunderLost
Blue_Peri
M MissHayaLet
Dahliadivin
Kukrim
sweetgirlcandy
Jou
N N E S L i
pearlshine
MssPARE
Ellerine sağlık canımHayırlı Akşamlar Hanımlar
İlk mesaj düzenlendi.Bakabilirsiniz.Beğenmezseniz düzeltebilirim.
Et Yemekleri - Kırmızı Et Yemekleri
Oylama İçin Link Dağıtmak,Oy İstemek Kesinlikle Yasaktır.:sinirli::KK48: :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Kavurma-Mis Ayran Sponsorluğunda:KK56: Kuzu Çöp Şiş - Destan Kekik...www.kadinlarkulubu.com
Akşam 8-9 gibi oylamayı başlatacağım bilginiz olsun.Hepinize şimdiden hayırlı olsun
E Elif_Eylul
C A N O
RedGirl
D u t
firdefs
WunderLost
Blue_Peri
M MissHayaLet
Dahliadivin
Kukrim
sweetgirlcandy
Jou
N N E S L i
pearlshine
MssPARE
Sağ ol CanikomEllerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?