- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.896
- 698
Evet Manisa genelinde haberlerde 3 sınıf deniyordu bugün bizim okulda çıktı 4. Sınıf olarakİyice arttiya
Hastane kayniyor canimYa bu sıra birçok çocukta var bu rahatsızlık kuzumya.
Sonuçlar Temiz çıkar inşallah
Biz istemedik kendisi dedi ama 200tl dedi hemsireAy neymiş o ozelmi kuzu yasak degilmi test ücretleri
Sagol minigimÇok geçmiş olsun Filizinşallah soğuk algınlığı falan çıkar Allah şifa versin
Yok canım izlemiyorum
Hayırdır neden keyfin yokYok canım izlemiyorum
Biraz baktım sinirlerim bozuldu
Bu sıra keyfim yok,hiç çekemiyeceğim
Neolacak böyle yaa patladı iyice deseneEvet Manisa genelinde haberlerde 3 sınıf deniyordu bugün bizim okulda çıktı 4. Sınıf olarak
Bilmiyorum böyle nasıl devam edecekNeolacak böyle yaa patladı iyice desene
Sebepsiz sonbahardanHayırdır neden keyfin yok
ben bakamadım sadece fragman izledim yarın kahvaltı da izlemeyi düşünüyordum yeni gelen kz hiç yakismiyor ayrıca
Havalar çok değişik dün kapı pencere kapatırken bugün akşam anlamsız tatlı bir hava vardı akşamSebepsiz sonbahardan
Ben konu ve oyuncu değişince izlemeye devam edemiyorum.Şimdilik böyleKışın nasıl olur bilmem
Bizi etkiliyorHavalar çok değişik dün kapı pencere kapatırken bugün akşam anlamsız tatlı bir hava vardı akşam
Bir gülüp oynuyorum bir ağlayacak yer arıyorum Karadeniz gibiyimBizi etkiliyor
Bende öyleyim.Bir gülüp oynuyorum bir ağlayacak yer arıyorum Karadeniz gibiyim
Aretim şimdi oturdum He bu sıra işler bitmiyor ya nasıl yorulmuşum bacaklarım ağrıyor
Ferahlık versin her birimize rabbimBende öyleyim.
Amin inşaallahFerahlık versin her birimize rabbim
Gazoz mazoz yokGazozsuz kalırsınız ihtiyanuz olan şey
Kabus gibi gece yarısı mesaj atıyorlar insanlaraNebiliyim canim oyle mesaj gelmiste simdi bekle sabahi zaten uyumadim
Artmaya başladı öğretmenler okulda çocukların temaslarina engel olamıyorlar anlattıkları kadarıylaOff o kadar çok duymaya başladık ki covid vakalarını
Imkansız canım zatenArtmaya başladı öğretmenler okulda çocukların temaslarina engel olamıyorlar anlattıkları kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?