Yok yarını bulmaz filizkom sabaha karşı mesaj gelir yada gelmez. Inş yoktur. Bence yine kapanma gelecek, görünen oSağol canim sizede gecmis olsun hastaneler felaket gorsen
Insallah canimya bide yarin çıkarmış sonuç mesaj geldi hastaneden 7ye kadar izole halinde kalin demisler
Aaa bunu bilmiyordum nevoşO veli izni ile yapılacak canım
Aynen canım, emekli maaşı ile de geçim zor.Aynen duruma göre pişirirsinizÇok iyi düşünmüşsünüz
Eşin gençBoş oturamaz Tam mevsimi
Bakan ,Okullar hariç diğer yerlere kapanma gelir diye paylaşmış.Yani okullara gelmeyecek.Yok yarını bulmaz filizkom sabaha karşı mesaj gelir yada gelmez. Inş yoktur. Bence yine kapanma gelecek, görünen o
Hayırlı olsun yaso, rabbim utandırmasın. Hayırlı kazanclar nasip etsin inşİş peşindeyiz elticim
Balıkçı dükkanı açmaya karar verdik ve hemen koşturmalara başladık. Yarın bismillah diyoruz nasipse, bu gece balık haline gidiyoruz
Aa bak bunuda bilmiyordum nevoş, burda günlük haberleri paylaş senBakan ,Okullar hariç diğer yerlere kapanma gelir diye paylaşmış.Yani okullara gelmeyecek.
İzinsiz yapamazlar canım mümkün değilAaa bunu bilmiyordum nevoşvalla ortam fenaa
Çok iyi olmuş canımAynen canım, emekli maaşı ile de geçim zor.
Gelen teklifleri de geri çevirdi, babası kızgın bu sebepten.
Artık el elinde çalışmak istemiyor, bizim buralarda da balıkçı yok.
Taze günlük balık alacağımız yerlerimiz de var, böyle bir teklifte bulundum, aklına yattı.
Yer tutuldu, tezgahlar en acilinden yaptırıldı, bugün geldi
Vakit kaybetmeden başlıyoruz nasipse
Evet nevoş doğru için gerekliİzinsiz yapamazlar canım mümkün değil
Diş florür yapmak için bile belge imzalanıyor.
Amin canım, sağolasınHayırlı olsun yaso, rabbim utandırmasın. Hayırlı kazanclar nasip etsin inş
Ben sıkı takipçiyimAa bak bunuda bilmiyordum nevoş, burda günlük haberleri paylaş sen
Amin canımÇok iyi olmuş canımSüper fikir
Rabbim pişman etmesin
Sanada meşguliyet olur
Farkettim onu nevoşBen sıkı takipçiyim
Süper birşey bu
Aynen öyle canım, gerçi koşturmam hiç bitmiyordu amaSanada meşguliyet olur
Onada yetişirsinAynen öyle canım, gerçi koşturmam hiç bitmiyordu ama
Hayırlı gecelerBen kaçar, gece 03:00’de mezat yolcusuyum.
Hayırlı akşamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?