En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Anam curuk geziyom bdn, doktor kocam olaydi serumlarla beslerdi benide:)) kader utansin:))

Hehehe:))
Ağız tadıyla hasta olamiyorum bile
Hemen serum hemen serum:))
Yataklarda yatip dinlenmek istiyorum ona bile izin yok

Aile hekimi canım:)
Hastalik bahanesiyle bi kac gün uyusam ne guzel olur:))
O cocuklarla ilgilense ...
Ahh ahh hayaller :)
Kimi Kocasinin parasiyla hava atar sende doktor kocanla hava at kiz, tadini cikar:)) aile hekimiyse herseyden biraz biraz anlar bu iyi birsey:))

Siz kocanin karviziti gibisiniz ole dusun:)) sisman diyetisyen ne kadar inandirici olur:)) ayni sey:))

Benden yana sıkıntı yok, rahatsız olan varsa ifade etsin bende ona göre mesafemi koruyayım.
Sen baya alinmissin cucugum:)) saka yapiyozzz sakaaaaaa:)) slincak ne var:) bak yasmin kazansin ne guzel yeni kategori belli olcak bizde gene yariscaz :))

Kimi Kocasinin parasiyla hava atar sende doktor kocanla hava at kiz, tadini cikar:)) aile hekimiyse herseyden biraz biraz anlar bu iyi birsey:))

Siz kocanin karviziti gibisiniz ole dusun:)) sisman diyetisyen ne kadar inandirici olur:)) ayni sey:))

Eşim yurt dışında okudu.
Egitimi bambaşka:))) biraz buraz degil baya baya herseyi bilir
Dur biraz daha hava atayim
Kiz o benim gibi bir hatunla evli olduğu icin havalansin değil mi

Eşim yurt dışında okudu.
Egitimi bambaşka:))) biraz buraz degil baya baya herseyi bilir
Dur biraz daha hava atayim
Kiz o benim gibi bir hatunla evli olduğu icin havalansin değil mi

Eh tabii:)) bole guzel pattis puresi yapip tek tek maydonoz koyabilen bi hatunla evli olmak baska duygudur:) elibe saglik canim gene pure cekti sayende:))

Eh tabii:)) bole guzel pattis puresi yapip tek tek maydonoz koyabilen bi hatunla evli olmak baska duygudur:) elibe saglik canim gene pure cekti sayende:))
Ya sen bu gece ne datlusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…