En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Benimde cok hosuma gidiyo evet:)( elimden gelse sirf bu tarz kullanirim:) ama yikamasi vs zahmetli.makinaya koymak yok tabii. Bi kac tane almak kulfet baya. Bunu esim bi kac sene once bi kac yuz liraya almusti sanirim. kalaylama meselesi var birde.
Onlar burada 150-200 arası canım tabi büyüklüğüne göre değişiyor:)Antep tam yeri zaten:)

Benimde cok hosuma gidiyo evet:)( elimden gelse sirf bu tarz kullanirim:) ama yikamasi vs zahmetli.makinaya koymak yok tabii. Bi kac tane almak kulfet baya. Bunu esim bi kac sene once bi kac yuz liraya almusti sanirim. kalaylama meselesi var birde.
O sebeple alamıyorum zaten :olamaz: düğünler kurban falan, toparlanmaya fırsatımız olmadı. Baya baya zaman var alabilmeme :olamaz:

Haklisin:)) o yuzden gitmiyorum.. yanliz cucuk sogan gitti galiba: ( benide dun kovmaktan beter ettide ses etmedim:)) dedim yenilgi acisi yasiyodur belki:))
Burada hiç kimsenin ciddi olarak yazdığını düşünmüyorum canım:)

Haklisin:)) o yuzden gitmiyorum.. yanliz cucuk sogan gitti galiba: ( benide dun kovmaktan beter ettide ses etmedim:)) dedim yenilgi acisi yasiyodur belki:))
İşte, bana inanmadı tontri editör nevoş, belki sana inanır :KK64:

Back