NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.315 608.476 1.098 43 Malatya 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.261 yasminsay .!.: Malatyaa Malatya bulunmaz eşin türküsünü mü okuyacaktın Genişletmek için tıkla... Tabi ki
yasminsay .!.: Malatyaa Malatya bulunmaz eşin türküsünü mü okuyacaktın Genişletmek için tıkla... Tabi ki
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.863 132.762 598 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.262 Nevreste .!.: 2 gündür cücük soğan diyorsunuz Genişletmek için tıkla... O lâkabı ona tontriko taktı, her şeyi bana mâl ediyor senin ortin
Nevreste .!.: 2 gündür cücük soğan diyorsunuz Genişletmek için tıkla... O lâkabı ona tontriko taktı, her şeyi bana mâl ediyor senin ortin
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.315 608.476 1.098 43 Malatya 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.263 yasminsay .!.: O lâkabı ona tontriko taktı, her şeyi bana mâl ediyor senin ortin Genişletmek için tıkla... 1.olmanı kıskanıyorlar
yasminsay .!.: O lâkabı ona tontriko taktı, her şeyi bana mâl ediyor senin ortin Genişletmek için tıkla... 1.olmanı kıskanıyorlar
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.863 132.762 598 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.264 Nevreste .!.: 1.olmanı kıskanıyorlar Genişletmek için tıkla...
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.315 608.476 1.098 43 Malatya 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.265 tontriko ile N e v a oyları eşitlenmiş.Kim öne geçecek
DELIveCesur kk'nın fırlaması.. Kayıtlı Üye 22 Ekim 2017 6.499 21.217 478 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.266 Nevreste .!.: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ❤
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.863 132.762 598 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.267 Nevreste .!.: tontriko ile N e v a oyları eşitlenmiş.Kim öne geçecek Genişletmek için tıkla... Tontri atakta, benim göz onlarda Neva’yı geçecek gibi görünüyor
Nevreste .!.: tontriko ile N e v a oyları eşitlenmiş.Kim öne geçecek Genişletmek için tıkla... Tontri atakta, benim göz onlarda Neva’yı geçecek gibi görünüyor
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.315 608.476 1.098 43 Malatya 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.268 yasminsay .!.: Tontri atakta, benim göz onlarda Neva’yı geçecek gibi görünüyor Genişletmek için tıkla... Banada öyle geliyor
yasminsay .!.: Tontri atakta, benim göz onlarda Neva’yı geçecek gibi görünüyor Genişletmek için tıkla... Banada öyle geliyor
N e v a Guru Pro Üye 28 Şubat 2011 13.935 16.120 498 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.269 Nevreste .!.: tontriko ile N e v a oyları eşitlenmiş.Kim öne geçecek Genişletmek için tıkla... Kader kimi seçecek
Nevreste .!.: tontriko ile N e v a oyları eşitlenmiş.Kim öne geçecek Genişletmek için tıkla... Kader kimi seçecek
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.315 608.476 1.098 43 Malatya 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.270 N e V a .!.: Kader kimi seçecek Genişletmek için tıkla... Nasip canım
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.271 Nevreste .!.: @CocoChanelmademoiselle canım Allah kolaylık versin haberlerini alıyoruzRabbim kolaylık versin inşaallah pinkstrap gülüm var mı yeni haberler Genişletmek için tıkla... Yok Nevoş hepinize teşekkür edip selam söylemişti, artık sancılar iyice sıklaşmıştır telefonu eline alabilirse yazarım. C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Urfa’nın sade yağını biliyor musun?
Nevreste .!.: @CocoChanelmademoiselle canım Allah kolaylık versin haberlerini alıyoruzRabbim kolaylık versin inşaallah pinkstrap gülüm var mı yeni haberler Genişletmek için tıkla... Yok Nevoş hepinize teşekkür edip selam söylemişti, artık sancılar iyice sıklaşmıştır telefonu eline alabilirse yazarım. C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Urfa’nın sade yağını biliyor musun?
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.372 152.300 898 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.272 yasminsay .!.: Evren kutluyor madalyamı, siz kutlamasanız da olur Genişletmek için tıkla... _CaNanSu_ .!.: B,C Vitaminleri,ağrı kesici Bulanti ve baş dönmem mevcut onlar içinde serum:)) Genişletmek için tıkla... Maşallah tontriko .!.: En onemli oyu almissin canim:)) Genişletmek için tıkla... Evet, ama cekemenler var Nevreste .!.: Sen boşver onları gülüm Genişletmek için tıkla... yasminsay .!.: Demek havalara girmişim demek beni boşversin Burası BDV mi, illa birilerini şikayet edecekse, BDV’nin yolları taştan Genişletmek için tıkla... Niye her bölüm ayrı. Sorun burda varsa burda çözülür. Yapimmi etiket Nevreste .!.: Hepiniz bir olmuşsunuz benim ortimi yerden yere vurmuşsunuz. C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptılar, beni küçük diye ezdiler yasminsay .!.: Ya onun bana attığı iftira, deynebin söylediğine beni ortak etti Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: 2 gündür cücük soğan diyorsunuz Genişletmek için tıkla... Diyorlar evet ama artık bir dur demenin vakti geldi yasminsay .!.: O lâkabı ona tontriko taktı, her şeyi bana mâl ediyor senin ortin Genişletmek için tıkla... O dedi diye sen niye ona uyuyorsun Nevreste .!.: 1.olmanı kıskanıyorlar Genişletmek için tıkla... alakası yok Son düzenleme: 27 Eylül 2018
yasminsay .!.: Evren kutluyor madalyamı, siz kutlamasanız da olur Genişletmek için tıkla... _CaNanSu_ .!.: B,C Vitaminleri,ağrı kesici Bulanti ve baş dönmem mevcut onlar içinde serum:)) Genişletmek için tıkla... Maşallah tontriko .!.: En onemli oyu almissin canim:)) Genişletmek için tıkla... Evet, ama cekemenler var Nevreste .!.: Sen boşver onları gülüm Genişletmek için tıkla... yasminsay .!.: Demek havalara girmişim demek beni boşversin Burası BDV mi, illa birilerini şikayet edecekse, BDV’nin yolları taştan Genişletmek için tıkla... Niye her bölüm ayrı. Sorun burda varsa burda çözülür. Yapimmi etiket Nevreste .!.: Hepiniz bir olmuşsunuz benim ortimi yerden yere vurmuşsunuz. C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptılar, beni küçük diye ezdiler yasminsay .!.: Ya onun bana attığı iftira, deynebin söylediğine beni ortak etti Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: 2 gündür cücük soğan diyorsunuz Genişletmek için tıkla... Diyorlar evet ama artık bir dur demenin vakti geldi yasminsay .!.: O lâkabı ona tontriko taktı, her şeyi bana mâl ediyor senin ortin Genişletmek için tıkla... O dedi diye sen niye ona uyuyorsun Nevreste .!.: 1.olmanı kıskanıyorlar Genişletmek için tıkla... alakası yok
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.372 152.300 898 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.273 pinkstrap .!.: Yok Nevoş hepinize teşekkür edip selam söylemişti, artık sancılar iyice sıklaşmıştır telefonu eline alabilirse yazarım. C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Urfa’nın sade yağını biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum canım ama hiç kullanmadım
pinkstrap .!.: Yok Nevoş hepinize teşekkür edip selam söylemişti, artık sancılar iyice sıklaşmıştır telefonu eline alabilirse yazarım. C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Urfa’nın sade yağını biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum canım ama hiç kullanmadım
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.315 608.476 1.098 43 Malatya 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.274 pinkstrap .!.: Yok Nevoş hepinize teşekkür edip selam söylemişti, artık sancılar iyice sıklaşmıştır telefonu eline alabilirse yazarım. C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Urfa’nın sade yağını biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Tamam canım sağol Ben biliyorum hatta geçen yıl alıp kullanmıştım.
pinkstrap .!.: Yok Nevoş hepinize teşekkür edip selam söylemişti, artık sancılar iyice sıklaşmıştır telefonu eline alabilirse yazarım. C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Urfa’nın sade yağını biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Tamam canım sağol Ben biliyorum hatta geçen yıl alıp kullanmıştım.
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.863 132.762 598 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.275 -cantanem- .!.: Maşallah Evet, ama cekemenler var Niye her bölüm ayrı. Sorun burda varsa burda çözülür. Yapimmi etiket Öyle yaptılar, beni küçük diye ezgiler Diyorlar evet ama artık bir dur demenin vakti geldi O dedi diye sen niye ona uyuyorsun alakası yok Genişletmek için tıkla...
-cantanem- .!.: Maşallah Evet, ama cekemenler var Niye her bölüm ayrı. Sorun burda varsa burda çözülür. Yapimmi etiket Öyle yaptılar, beni küçük diye ezgiler Diyorlar evet ama artık bir dur demenin vakti geldi O dedi diye sen niye ona uyuyorsun alakası yok Genişletmek için tıkla...
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.315 608.476 1.098 43 Malatya 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.276 -cantanem- .!.: Maşallah Evet, ama cekemenler var Niye her bölüm ayrı. Sorun burda varsa burda çözülür. Yapimmi etiket Öyle yaptılar, beni küçük diye ezgiler Diyorlar evet ama artık bir dur demenin vakti geldi O dedi diye sen niye ona uyuyorsun alakası yok Genişletmek için tıkla... Onlar büyük artık idare edeceksin.Yaşlanmışlar ne dediklerini bilmiyorlar.
-cantanem- .!.: Maşallah Evet, ama cekemenler var Niye her bölüm ayrı. Sorun burda varsa burda çözülür. Yapimmi etiket Öyle yaptılar, beni küçük diye ezgiler Diyorlar evet ama artık bir dur demenin vakti geldi O dedi diye sen niye ona uyuyorsun alakası yok Genişletmek için tıkla... Onlar büyük artık idare edeceksin.Yaşlanmışlar ne dediklerini bilmiyorlar.
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.863 132.762 598 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.277 Nevreste .!.: Onlar büyük artık idare edeceksin.Yaşlanmışlar ne dediklerini bilmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Nevoş, hatırlatmamı yapayım mı
Nevreste .!.: Onlar büyük artık idare edeceksin.Yaşlanmışlar ne dediklerini bilmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Nevoş, hatırlatmamı yapayım mı
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.315 608.476 1.098 43 Malatya 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.278 yasminsay .!.: Nevoş, hatırlatmamı yapayım mı Genişletmek için tıkla... Senden 6 ay büyüğüm
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.863 132.762 598 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.279 Nevreste .!.: Senden 6 ay büyüğüm Genişletmek için tıkla... Kendine de mi yaşlı dedin sen şimdi
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.315 608.476 1.098 43 Malatya 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.280 yasminsay .!.: Kendine de mi yaşlı dedin sen şimdi Genişletmek için tıkla... Çok yaşlıyım zaten