En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
aynen onu bende pek beceremiyorum eşim acele ettiriyor bi de evde şimdi evden çalışıyor işim iyice zor :)

öyle diyorlar evet küçük başladı okula onun zorluğu her sene oldu gerçi 4 te alışmıştı baya iyiydi de dersleri biraz vicdan yapıyorum yeterince ilgilenemiycem gibi geliyor
Dersleri iyi ise problem yok canım:)5.sınıf 4 ile neredeyse aynı oluyor:)
Hakkınızda hayırlııs olsun iyi olur inşaallah:KK19:

Hoşgeldiniz kendim gibi kilo almak isteyen birini daha görmek ne mutluluk verici:halay:
bu ara iştahım yok valla normalde iyi yiyiciyimdir :D güzel yerim 35 ten sonra kalıcı oluyor diyorlar 4 senem kaldı ay gerçi yarın 32 olucam galiba

Dersleri iyi ise problem yok canım:)5.sınıf 4 ile neredeyse aynı oluyor:)
Hakkınızda hayırlııs olsun iyi olur inşaallah:KK19:
hep benim kakışlamamla geldik ben istiyorum ki kendi yapsın ödevini kendi çalışsın sınava çok mu şey istiyorum bilmiyorum

bu ara iştahım yok valla normalde iyi yiyiciyimdir :KK70: güzel yerim 35 ten sonra kalıcı oluyor diyorlar 4 senem kaldı ay gerçi yarın 32 olucam galiba
Mutlu yıllar sanaaaaa
Mutlu yıllar sanaaaaaa
Mutlu yıllar, mutlu yıllar
Mutlu yıllaaarrr saaanaaaa:eğlence:

bu ara iştahım yok valla normalde iyi yiyiciyimdir :KK70: güzel yerim 35 ten sonra kalıcı oluyor diyorlar 4 senem kaldı ay gerçi yarın 32 olucam galiba
O zaman şimdiden doğum günün kutlu olsun canım:KK73::rolleyes::KK9::KK200:Sevdiklerin ile birlikte daha nice mutlu yıllara:KK68:

hep benim kakışlamamla geldik ben istiyorum ki kendi yapsın ödevini kendi çalışsın sınava çok mu şey istiyorum bilmiyorum
5. sınıftan sonra genelde kendileri halletmeye başlıyorlar.Umarım sıkıntı yaşamazsınız.Ama gözünün üstünde olması lazım;)

Mutlu yıllar sanaaaaa
Mutlu yıllar sanaaaaaa
Mutlu yıllar, mutlu yıllar
Mutlu yıllaaarrr saaanaaaa:eğlence:
çok teşekkür ederim canım :KK200:
O zaman şimdiden doğum günün kutlu olsun canım:KK73::rolleyes::KK9::KK200:Sevdiklerin ile birlikte daha nice mutlu yıllara:KK68:
çok sağ ol nevoşum:KK200: inşallah yaşlanıyorum diye ben kutlamaları bırakcam sanırım :eek:

Back