En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Yani, bu Yasemin’in 8. katılımı, 1 denecik madalya bilem alamadı demeyin hiç
bu işin sırrı iddiasız tarifle katılmak kendimden biliyorum nasıl aldım o madalyalar ı bende bilmiyorum balıktan sonra kural değişti mesela d

bu işin sırrı iddiasız tarifle katılmak kendimden biliyorum nasıl aldım o madalyalar ı bende bilmiyorum balıktan sonra kural değişti mesela d
Evet canım, artık sunum ön planda. Yeni gelinlerden ve yemek sitelerinden hallice sunumlar görüyoruz.
Bir ben beceremedim şu sunum işini

Ama 3-5 kategoridir hiç öyle olmuyor canım:)Tariften önce sunumlar oy almaya başladı:)

Kendine güven yasmin
Rakiplerin seni korkutmasın yasmin
Başarabilirsin yasmin

Benden de iyi koç olurmuş ha
Kendime ve tariflerimin lezzetine ne kadar güvenirsem güveneyim deynebim, KK seçmen olunca işler değişiyor. Birbirinden iştah açıcı tarifler beni yakıyor

Evet canım, artık sunum ön planda. Yeni gelinlerden ve yemek sitelerinden hallice sunumlar görüyoruz.
Allah'tan beceremedinYoksa yanmıştık

aynen onu bende pek beceremiyorum eşim acele ettiriyor bi de evde şimdi evden çalışıyor işim iyice zor :)
Allah kolaylık versin5 zor olmuyor:)
öyle diyorlar evet küçük başladı okula onun zorluğu her sene oldu gerçi 4 te alışmıştı baya iyiydi de dersleri biraz vicdan yapıyorum yeterince ilgilenemiycem gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…