En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Çok güzel ,bizim profillerdeki gibi minnacık ta değil
Profiline de nasip etsin Rabbim

Niye küstün ki
Haaaaa anladım ,konuna yorum yapmadım diye,akşam yazacağım zaman şarjım bitti,dolana kadar da uyumuşum
Inşallah canım, sağolasın :)
Evet ben paylaşmıştım

Çok güzel ,bizim profillerdeki gibi minnacık ta değil
Profiline de nasip etsin Rabbim

Niye küstün ki
Haaaaa anladım ,konuna yorum yapmadım diye,akşam yazacağım zaman şarjım bitti,dolana kadar da uyumuşum
Konuma yorum yapmadın diye değil, bize çenesi düşükler dediğin için
Ben kaç 100 küsür yorumlarınızı okuyorum, bir kerecik ben çok konuşmuşum, çok mu?

Ben kaç 100 küsür yorumlarınızı okuyorum, bir kerecik ben çok konuşmuşum, çok mu?
Sen konuş boşver bacım, yaşlı onlar. Kafası laf cekmiyordur belki

Kıskanıyorum ama ben yazışmalara dahil olamıyorum diye
Benim gibi sessiz olun ,bakın benim mesaj sayıma,ne kadar sessizmişim
Taaa geçen sene tesadüfen oğlum görünce mesaj sayısını aha böyle olmuştuO kadar mesaj mı yazdın demişti

Sen konuş boşver bacım, yaşlı onlar. Kafası laf cekmiyordur belki

Bu söz bana da mı söylenecekti,yaşlandım ben de demek ki

Ben demiyorum ki, eskiler hep öyle derler. 30 dan sonra kafam ses çekmiyor, 40 a kadar ne yaptın, ettin, sonra hersey çıkıyor diyorlar. yanii ben de onların yalancısıyım

Ben demiyorum ki, eskiler hep öyle derler. 30 dan sonra kafam ses çekmiyor, 40 a kadar ne yaptın, ettin, sonra hersey çıkıyor diyorlar. yanii ben de onların yalancısıyım
Benim kafam 30 dan önce de fazla ses çekmiyordu
Bir de nickindeki 3 gibi duruyor,onu büyük E'ye bari çevirsen ,sen yazmasan isminin nasıl okunduğunu farketmemiştim,hep cantan 3 diye okuyorum.

Bir de nickindeki 3 gibi duruyor,onu büyük E'ye bari çevirsen ,sen yazmasan isminin nasıl okunduğunu farketmemiştim,hep cantan 3 diye okuyorum.
Benim de çekmiyor valla sakinlik istiyorum

Nasıl degistirebilirim

Nasıl degistirebilirim
Yukarıda nickine tıkla,kişisel bilgilerine tıkla.
Solda ayarlarda kullanıcı adı değişikli var ,sadece 3 yazan yeri büyük E yap istersen ,yoksa tanımayız seni

Nasıl degistirebilirim
Siz erken yaşta gocamışsınız

Benim genç kalmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…