Çatlaklar Kirmizi catlaklarim sabah uyandigimda gorunmuyor sonradan yine kirmizilasiyor..

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

tbuse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
477
91
32
20 yasindayimm,Evleneli 9 ay oldu ve ben taaaam 15 kilo aldimmm haliyle catlaklarimmmm asiri derecede cogaldi.
Suan kirmizilar ve 1 hafta once birsey farkettim ki sabah uyandigim zaman hic catlaklarim gorunmuyor ve cok mutlu oluyorummm :KK9: amaaa bi sure sonraaaa yine kipkirmiziiii kotu goruntu geliyorrrrr mutsuz oluyorummmmmm :KK14: anlamadim neden boyle oluyorrrrr bi bilgisi olan varmi :KK15:

canim tek yapabilecegin sey diät, kilo vermek ve mekik cekmek..
bende cok mutsuzdum 7 kilo verdim 4 ayda.., hergün 200 kere mekik cekiyordum ve diätteydim
kirmizi catlaklar yok oldu, cok hafif belli ama renk olarak ten rengimde iyice bakmayinca gözükmüyor :)
7 kilo daha var atmam gereken, pazartesi diäte basliyorum yeniden
cok sükür, darisi basina canim..

canim tek yapabilecegin sey diät, kilo vermek ve mekik cekmek..
bende cok mutsuzdum 7 kilo verdim 4 ayda.., hergün 200 kere mekik cekiyordum ve diätteydim
kirmizi catlaklar yok oldu, cok hafif belli ama renk olarak ten rengimde iyice bakmayinca gözükmüyor :)
7 kilo daha var atmam gereken, pazartesi diäte basliyorum yeniden
cok sükür, darisi basina canim..

200 mekik ne demek ya :O 15 kilo nasıl alınıyo ya ben çok korktum şimdi bide oyle çatlaklarım olursa psikolojim iyyice bozulur heralde. kan dolaşımıdan dolayı olmasın

200 mekik ne demek ya :O 15 kilo nasıl alınıyo ya ben çok korktum şimdi bide oyle çatlaklarım olursa psikolojim iyyice bozulur heralde. kan dolaşımıdan dolayı olmasın

tatlim bende bilmiyorum 15 kilo nasil alinir.. konu sahibine sormak istemedim özel diye
ama bende acikcasi cok sasirdim.. 2 sebep olabilir ya evlenince kendini saldi cok yemek yedi
yada korunma hapi ile kilo aldi.. baska aciklama aklima gelmiyor:26:

sabah 100 aksam 100 mekik cekiyordum, bazende sabah 120 aksam 120 :) zor oluyordu ama cayir cayir yaniyordu yag hisediyordum
bellim inceldi sIklasti ve catlaklar kayboldu 7 kilo verdim:) düsün..

tatlim bende bilmiyorum 15 kilo nasil alinir.. konu sahibine sormak istemedim özel diye
ama bende acikcasi cok sasirdim.. 2 sebep olabilir ya evlenince kendini saldi cok yemek yedi
yada korunma hapi ile kilo aldi.. baska aciklama aklima gelmiyor:26:

sabah 100 aksam 100 mekik cekiyordum, bazende sabah 120 aksam 120 :) zor oluyordu ama cayir cayir yaniyordu yag hisediyordum
bellim inceldi sIklasti ve catlaklar kayboldu 7 kilo verdim:) düsün..

evlenince kilo alma olayı oluyo genelde heralde bayanlarda evlenmiyim ben en iyisi, maş ya 10 taneden sonra kopuyorum ben bunun bi yol yordamı var mı :)

evlenince kilo alma olayı oluyo genelde heralde bayanlarda evlenmiyim ben en iyisi, maş ya 10 taneden sonra kopuyorum ben bunun bi yol yordamı var mı :)

yok canim evlenince diye alakasi yok , bu tamamen kisiye bagli.. zayif olup evlenenlerde formunu korumak icin zayif kaliyorlar
bir cok insan var cevremde, ama amannn alan aldi gibisinden düsünüp daha cok yemek yenilirse, hareket etmeden iste ozaman
ip elden kacar ve sonuc kilo kilo kilo. ben seneye evlenicem 7-8 kilo daha vermek istiyorum evlenince korucam zayif olmak cok güzel birsey ya..
ne alsan ne giysen yakisiyor, kiskananlarin bile cikiyor düsün:)).. valla canim bendede öyle oluyordu alisik degildi kaslarim
hergün +5 yap , bugün 10 yaptin kaldin ya, yarin 15 yap kendini zorla , öbür gün 20 yap ve yaparken zorlugunu düsünmeden yap
o an baska birsey düsün:) ben böyle yaptim, nisanlim sen karsima baklavalimi cikacan diye dalga geciyordu (sevmez öyle, birazcik göbegin kalsin sIktirmak istiyorum der hep :KK17::KK70: )
ama biraz daha var göbek:) bakalim oda gidicek insallah

canım nasıl cekıyorsun mekığınıı tarıf eder mısın..? benmde bı 5 kılo vermem lazım da...ve ayrıca kırmzıı catlaklıklar bacak aramda mevcut...

canım nasıl cekıyorsun mekığınıı tarıf eder mısın..? benmde bı 5 kılo vermem lazım da...ve ayrıca kırmzıı catlaklıklar bacak aramda mevcut...

normal tatlim, 2 secenegin var, ya bacaklari kaldirip cekiyorum yada bacaklarimin üstüne birisini oturtup :)
baya zor oluyor bazende üseniyorum ama günde mutlaka 100 kere cekiyorum en fazlada 250

ben günde 50 tane cekıyordum ama sayıyı yukseltmelıyım 50 tane cekmemın bıle faydası oldu...
birde ender saraç 10 hareket tavsiye etti günlük onları yapıyorum sabah aksam, 3 hafta sonunda 2 beden küçülttüğünü söyluyor,tabı yemene içmene dikkat edeceksin bide bol bol su...
Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube bu lınkten ızleyebılırsınız gercekten cok faydalı....

peki çatlaşklara ve selülete karşı bebek yağının faydası ne kadardır denedınız mı..? yada sız bırsey kullanıyormusunuz..?

ben günde 50 tane cekıyordum ama sayıyı yukseltmelıyım 50 tane cekmemın bıle faydası oldu...
birde ender saraç 10 hareket tavsiye etti günlük onları yapıyorum sabah aksam, 3 hafta sonunda 2 beden küçülttüğünü söyluyor,tabı yemene içmene dikkat edeceksin bide bol bol su...
Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube bu lınkten ızleyebılırsınız gercekten cok faydalı....

peki çatlaşklara ve selülete karşı bebek yağının faydası ne kadardır denedınız mı..? yada sız bırsey kullanıyormusunuz..?

mutlaka bakicam linke canim:) insan isteyince herseyi yapiyor bogazdan kisip birazda spor yapinca zaten oluyor
valla canim birsey kullandim desem yalan olur,
ben sadece aklima geldikce arada bir nivea cremi sürdüm, catlaklar cok hafif belli oluyor sadece..
selülit de yoktu bende zaten bacaklarimda az birsey vardi oraya hic birsey sürmedigim halde kendiliginden gitti

bende 1 haftadır 2 lt su y basladım gunluk gayet cok ıyı gıdıyor,hatta daha da fazlaya cıkabılıyorum ara ara ve günlük yarım saat spora basladım ıste ender saracın bırdesızın gıbı 100 den fazla mekık cekmek ıstıyorum ınsaalah bunlarla gecer ya...benmde cok fazla yok ama yıne de puruzsuz olsun ıstıyorum...en azından su kırmızı catlaklıklarım gıtsın :KK43:

bende 1 haftadır 2 lt su y basladım gunluk gayet cok ıyı gıdıyor,hatta daha da fazlaya cıkabılıyorum ara ara ve günlük yarım saat spora basladım ıste ender saracın bırdesızın gıbı 100 den fazla mekık cekmek ıstıyorum ınsaalah bunlarla gecer ya...benmde cok fazla yok ama yıne de puruzsuz olsun ıstıyorum...en azından su kırmızı catlaklıklarım gıtsın :KK43:

oh ne güzel iste bak :) insan isteyince hersey oluyor canim, takma kafana..
yavas yavas olur o :) insallah pürüsüz oluruz ikimizde hayirlisiyla:))
suda cok iyi geliyormus bende duydum :) sporda yaptikmi tamamdir bu is :KK76:

20 yasindayimm,Evleneli 9 ay oldu ve ben taaaam 15 kilo aldimmm haliyle catlaklarimmmm asiri derecede cogaldi.
Suan kirmizilar ve 1 hafta once birsey farkettim ki sabah uyandigim zaman hic catlaklarim gorunmuyor ve cok mutlu oluyorummm :KK9: amaaa bi sure sonraaaa yine kipkirmiziiii kotu goruntu geliyorrrrr mutsuz oluyorummmmmm :KK14: anlamadim neden boyle oluyorrrrr bi bilgisi olan varmi :KK15:

ahh o çatlaklar bendede var birden kilo alınca çıktılar gitmeleri imkansız estetik doktorum ne yaparsan yap yok edemezsin dedi ama benimkiler ilk zaman kırmızıydı sonra beyaza döndüler bi bronzlaşınca rahatım o zaman yok oluyorlar gibi geliyor:)

oh ne güzel iste bak :) insan isteyince hersey oluyor canim, takma kafana..
yavas yavas olur o :) insallah pürüsüz oluruz ikimizde hayirlisiyla:))
suda cok iyi geliyormus bende duydum :) sporda yaptikmi tamamdir bu is :KK76:

inşaalahh kafama koydum sporu ve suyu bırakmıcam zaten ınsan alısınca bırakamıyor :)

inşaalahh kafama koydum sporu ve suyu bırakmıcam zaten ınsan alısınca bırakamıyor :)

kafana koyduysan is tamamdir canim:) ben bugün yine basldim.. kavali kepek ekmegi, az yagli beyaz peynir, domates salatli (yag kullamiyorum)

öglen acikinca kraker, meyve,sebze(pismemis mesala havuc, turp), yogurt

aksam yemegi corba, salata, yagsiz haslama tavuk, yagsiz izgara tavuk gögüsü, yagsiz ton baligi vs..

ben bu menölerden seciyorum hep canim.. bol su, mekik, bacak hareketi.. ve yemegi 18 e kadar yiyorum, 18 de sonra yemek yok

saat 20 gibi cay ve 100 gr meyve bukadar:) 10 kilo verdim:) 84 den 74 e indim, tüm kiyafetlerim bol.. gardorobumu yeniledim sayilir:))

hedefim 69 falan, insalla kimzde ulasiriz cnm:)

kafana koyduysan is tamamdir canim:) ben bugün yine basldim.. kavali kepek ekmegi, az yagli beyaz peynir, domates salatli (yag kullamiyorum)

öglen acikinca kraker, meyve,sebze(pismemis mesala havuc, turp), yogurt

aksam yemegi corba, salata, yagsiz haslama tavuk, yagsiz izgara tavuk gögüsü, yagsiz ton baligi vs..

ben bu menölerden seciyorum hep canim.. bol su, mekik, bacak hareketi.. ve yemegi 18 e kadar yiyorum, 18 de sonra yemek yok

saat 20 gibi cay ve 100 gr meyve bukadar:) 10 kilo verdim:) 84 den 74 e indim, tüm kiyafetlerim bol.. gardorobumu yeniledim sayilir:))

hedefim 69 falan, insalla kimzde ulasiriz cnm:)

aynen bende öle yıyıyorum canım :)

59un bende 55 olmak ıstıyorum :) aynen bende 6 dan sonra yemek kesınlıkle yemem zaten,acıkırsamda kraker elma portakal yada yoğurt fln yıyorum...

bırde ben sabah ve aksam ac karnına bır yemek kasıgı ketn tohumu yıyorum ılık bır bardak su ıle bakalım ona 3 gun fln oluyor baslayalı herkes cok memnun kalmıs bende denemek ıstedım...

ama ne yaparsan yap spor artı bol su ıcme alıskanlıgı yoksa kısının asla kılo veremez bence..

ve yesıl cay ıcıyorum gunde en az 2 yada 3 bırde beşlı cay 1-2 bardak :KK70:

aynen bende öle yıyıyorum canım :)

59un bende 55 olmak ıstıyorum :) aynen bende 6 dan sonra yemek kesınlıkle yemem zaten,acıkırsamda kraker elma portakal yada yoğurt fln yıyorum...

bırde ben sabah ve aksam ac karnına bır yemek kasıgı ketn tohumu yıyorum ılık bır bardak su ıle bakalım ona 3 gun fln oluyor baslayalı herkes cok memnun kalmıs bende denemek ıstedım...

ama ne yaparsan yap spor artı bol su ıcme alıskanlıgı yoksa kısının asla kılo veremez bence..

ve yesıl cay ıcıyorum gunde en az 2 yada 3 bırde beşlı cay 1-2 bardak :KK70:

evet cok haklisn canim, oo sen cözmüssün bu diyet isini :)) ikimizde bu gidisle insallah hedeflerimize ulasirz :)
senin cok fazla kilon yokms zaten , hemen verirsin :KK34:

evet cok haklisn canim, oo sen cözmüssün bu diyet isini :)) ikimizde bu gidisle insallah hedeflerimize ulasirz :)
senin cok fazla kilon yokms zaten , hemen verirsin :KK34:

walla son 15 gundur cok yorum okudum canım toparladım bunlar cıktı ortaya :) az ama olsun yıne de 56 dan yukarı cıkmak hosuma gıtmıyor... 60 ın uzerıne cıkarsam fena olurum :)

X