Çatlaklar Kırmızı çatlak mı yoksa beyaz catlak mı?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
50
benim anlamadıgım kırmızı catlaklarmı kolay iyilesir beyaz catlaklarmı kimi arkadas catlaklarım iyilesiyor beyaz oldular yazmısda ve Madecassol ve Acnelyse kremi kullanmak yararlı oluyormu

benim anlamadıgım kırmızı catlaklarmı kolay iyilesir beyaz catlaklarmı kimi arkadas catlaklarım iyilesiyor beyaz oldular yazmısda ve Madecassol ve Acnelyse kremi kullanmak yararlı oluyormu

kırmızılar kolay iyileşiyor tabiki çünkü hala kan dolaşımı var demek orda, acnelyse ve madecassolun faydası vardır illa ki ama ben o kararma görüntüsüne dayanamadığım için bıraktım

sürdüğüm yerler kızarıklık aşamasından sonra bayağı esmerleşti ciddi farklılık oldu çok mutsz oldum tabide 2 ay sonra geçti çok şükür . bölgesel olarak sürdüğüm yerler karardı

kırmızı çatlak demek, yeni oluşmuş çatlak demektir,
hemen müdahale ederseniz cilt kendini toparlarken yardımcı olursunuz( lazer,kremler vs...)
ve kötü görüntünün hafiflemesini sağlarsınız.

beyaz çatlak ise, olan olmuş demektir
yani yapılan müdahaleler çokta fayda etmez,

En vahim duruma gelmesi ise benimkiler gibi parlak sedef rengine dönüşmüş olanlar...çaresi hiç olmayan yanii

kırmızı degil maalesef demekki umutsuz vakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…