• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı ben

Fadik5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
253
126
53
Merhaba kızlar

Busene kolumda küçük küçük kırmızı benler farkettim. Aslinda belli olmuyor dikkatle bakilmazsa .Daha öncesinde göğsümde vardı. Ve bunlar büyüdü. Kollarimdaki benler büyüyecek diye çok korkuyorum. Kırmızı beni olanlar lütfen yorumlar atin

Benler kırmızı kalmaz bir süre sonra pigment değişimi sebebiyle siyah yada kahve rengi olur.
Muhtemelen kolunuzdakilerde büyür ama net bir cevap için cildiyeye gitmenizi öneririm, genelde masum olur ama bir muayene olun böyle soradan çıkıp büyüyen benler kontrol altında olmalı

Karaciğerle ilgili bi durum bu bi randevu alın bakılsın ciltteki sorun değil karaciğerdeki sorun

Merhaba kızlar

Busene kolumda küçük küçük kırmızı benler farkettim. Aslinda belli olmuyor dikkatle bakilmazsa .Daha öncesinde göğsümde vardı. Ve bunlar büyüdü. Kollarimdaki benler büyüyecek diye çok korkuyorum. Kırmızı beni olanlar lütfen yorumlar atin
bendede var küçük küçük noktacıklar çok açık tenliyim ondan galiba diye düşünüyorum yaz kis var

Merhaba kızlar

Kırmızı benler bende de her geçen gün artıoyo gibi, bi sorun olduğunu hiç düşünmemiştim beyaz tenliyim ondan diye düşünüyodum, doktora mı gitmem lazım yani şimdi :KK14:

Back