• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kirmizi baslikli kizlarrrr

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
36
mrb kizlar...

benim saclarim suanki rengi sari, acik reng yani.. ben hayatim boyunca saclarimi hep sari, karamel, kahve rengi, siyah yani hep bu tarz renglerde boyadim ve hic kizil yapmadim.

suandada icimde kizil reng geciyo, degisiklik olsun istiyorum ama kizilin bir cok rengleri var. acaba saclarini kizila boyamis arkadaslar resimlerini paylasabilirmi???

sadece fikir edinmek istiyorum. ve sanirim birazcik cesaret de istiyorum:49:

simdiden tskler:61::61:

$IMG_0777.jpg
$IMG_0776.jpg
$erereree.jpg
$edede.jpg

benim kızıl saçlarım
tabi eski kızıl saçlarım

sac rengin gercekten cok hosmus.. sanirim saclarin kisa. yaa bende aslinda saclarimi kisa kestirip kizil yapmayi dusunuyorum.

bunlari netten buldum, hepside cok hosuma gidiyo rengleri.
ama kararsizim, acik mi kirmizi mi olsun yokda koyumu??
1 $1.jpg
2 $images.jpg
3 $images (1).jpg

şuan için resim paylaşamam ama söyliyim bu pazar boyattım framacolor demilen bi boya 6.4 ile 7.4 karışımı bildiğin kırmızı kafa oldum çok yoğun bi renk ama balyajlar belli etti kendini.boyarken de yandı baya saç derim bilginizee

şuan için resim paylaşamam ama söyliyim bu pazar boyattım framacolor demilen bi boya 6.4 ile 7.4 karışımı bildiğin kırmızı kafa oldum çok yoğun bi renk ama balyajlar belli etti kendini.boyarken de yandı baya saç derim bilginizee

ben saclarimi kuaforde boyamayi dusunuyorum ama suan degil bir ay sonra. yaa yakin zamanda saclarini cekersen cok sevinirim.

evet canım kısa saçlarım
ama bence kızıl uzun saçta da çok şık

evet uzun sacda gayet hos ama saclarim hep uzun oldugu icin kisa kestirmek istiyorum..

Garnier 6.46 bakir kizil..

attachment.php

Ama su an saclarim cikolata kahve, kizil yansimlari bol cikolata kahve... Anlayacaginiz kizildan vazgecemiyorum. :1:

Canim ten rengin ve göz rengin nasil? Ona göre güzel bir kizil tonu önerelim sana?

hos bir sac rengi..

ben aslinda esmerim:61: gozlerim koyu kahve rengi siyaha yakin. saclarim dogal rengi koyu kahve ama suanki rengi sari karamel gibi acik reng yani.. tenim okadar koyu bi reng degil, esmerin acigi:1:

bunlarda benim 3-4 sene önceki kızıllarım

ilk fotoğrafta karşımda sapsarı bi duvar olduğundan ten rengim sarımtrak çıkmış

2. fotoğrafta ise gördüğün gibi tepeden gelen ışık ve aynı renk perdeler var :1:

umarım fikir olur

Eklentiler

• $éSRà19361.jpg
    $éSRà19361.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 139
  • $éSRà1520.jpg
    $éSRà1520.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 100
  • $Görüntü060.jpg
    $Görüntü060.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 119
  • $éSRà1520.jpg
    $éSRà1520.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 110
  • $éSRà19361.jpg
    $éSRà19361.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 111
  • $Görüntü060.jpg
    $Görüntü060.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
bunlarda benim 3-4 sene önceki kızıllarım

ilk fotoğrafta karşımda sapsarı bi duvar olduğundan ten rengim sarımtrak çıkmış

2. fotoğrafta ise gördüğün gibi tepeden gelen ışık ve aynı renk perdeler var :1:

umarım fikir olur

saclarinin rengi guzel sanada yakisiyo.. benimde istedigim bu rengin cok cok acigi..

Bende severim kızıLı röfLe yaptırmıştım 2 kere ama akınca hiç bir anLamı kaLmadı tabii turuncu gibi bir şey oLdu saçLarımı eski haLine döndürebiLmek için 2 kere siyaha boyattım yaLnız o da bir işe yaramadı şuan kahverengi, koyu kestane gibi duruyor bende anLayabiLmiş değiLim asLında çok pişman oLdum çok :19:

Bende severim kızıLı röfLe yaptırmıştım 2 kere ama akınca hiç bir anLamı kaLmadı tabii turuncu gibi bir şey oLdu saçLarımı eski haLine döndürebiLmek için 2 kere siyaha boyattım yaLnız o da bir işe yaramadı şuan kahverengi, koyu kestane gibi duruyor bende anLayabiLmiş değiLim asLında çok pişman oLdum çok :19:

teşekkür ederim ama kurtulmak zor oldu şimdi ise 2yıldır sarı kullanıyorum

yaaa kirmizidan kurtulmak zor oldugunu bilmiyodum.. ama ne yapim hevesim var birde hic kirmizi yapmadim, birakin bende pisman olayim:52::52:

esmerim diyorsun ve istediğim kızıl bunun çok açığı diyorsun... yani yakışırmı bilemiyorum buğday olsan tamam ama esmerlere ben açık kızılı yakıştırmıyorum karamel olabilir... ya da viyoleye kaçan kızıllar hoş durabilir koyu kızıllar yani

$kızıl2.jpg

$kızıl.jpg

bunlar da benim vakti zamanında severek kullandığım kızıl saçlarımm =) aslında keşke eski fotoğraflarım formata kurban gitmeseydi çünkü kızılın bi çok farklı tonunu denemiştim.. bu resimlerden biri aşk alevi biri de sonbahar kızılı yanlış hatırlamıyorsam.

esmerim diyorsun ve istediğim kızıl bunun çok açığı diyorsun... yani yakışırmı bilemiyorum buğday olsan tamam ama esmerlere ben açık kızılı yakıştırmıyorum karamel olabilir... ya da viyoleye kaçan kızıllar hoş durabilir koyu kızıllar yani

esmerlere bende aslinda kirmizi yakistirmazdim ama takii bunu gorene kadarEki Görüntüle 254869 Eki Görüntüle 254870
bence cokk yakismis...

bir de onun makyajsız halini düşünmek lazım :)

$rihanna-without-wig-or-makeup.jpg

ama tabi ten rengini gördüm düğün resimlerinde o kadar koyu değilmiş buğday gibi görünüyorsun bence deneyebilirsin eğer hoşlanmazsan koyu kızıla çevirmen kolay olur

Back