Saç Rengi ve Saç Boyama kırmızı başlıklı kız

kyumin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
5
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar...
Geçen hafta sonu saçımı koleston küllü kumrala boyadım.Kahve rengi saçlarım kırmızı gibi bişey oldu
Saçımı ilk defa boyuyorum.Bu garip renkten hangi renkle kurtulucam ben kumral gibi bişey istiyodum hatta koyu kumral turunculuk olmasın diye de küllü aldım
bir de 2. kez boyamak için ne kadar süre geçmeli??

bende senin gibi boyayıpta hiç memnun kalmamıştım ve bu halde biyere gidemem diye 6 gün sonra yeni boya alıp boyadım. bişeyde olmadı çok şükür. ama ben sürekli boyayan biri değilim. en son 7 sene önce boyamıştım bide 2,5 ay önce boyadım.

kahve alıp boyayıp kurtulucam bu renkten sanırım.İnş daha da garip bir renk ortaya çıkmaz :)

ilk önce geçmiş olsun saçlarına üzüldüm. Deneyecektim küllü kumralı,benden önce brinin denemesine de aslında sevindim. (kusura bakma)
Kahveye tekrar boyarsan kırmızı saçlarının düzelecegini sanmıyorum,çünkü kahvenin içinde zaten kızıl ton oluyor.

çok ilginç küllü kumrl neden kızıl olmayan saçı kızıllaştrsınki gçiş olsn cnm bence koyu khvelerle kapanablr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…