kırmızı bir haftada akar..
zaten siyahın üstüne tutabilmesi için illa ki açıcı lazım
aktıktan sonra da ancak siyahla kapatabilirsin
bence hiç deneme.. tecrübeyle sabit ben yaptım.. hiç tavsiye etmem...
canım siyahı açmak dünyanın en zor işi.açıcı tek seferde açar mı bilmiyorum.birkaç kere açman gerekibilir.açtıktan sonra koleston 8/45 vahşi kızılı dene kullanmışlığım var en üstteki kızıla benziyor.akınca da turuncu oluyor.
jean color su bazlı bir boya yani saçın tabanı çok açık olması lazım tutması için. siyah evet dönmesi zor ama imkansız değil. bence boya siliciyle baya bi akıtıp biraz aç saçlarının rengini sonra boya...
Daha önceden palettenin acicisiyla acmistim, turuncu olmustu saclarim o yeter zaten üzerine kirmizi tutmasi icin. Vahsi kizil güzel bir renge benziyor. Kolestonu begeniyorum zaten. Bir de kor ates kizili var. Ama o daha cok turuncuya yakin. :44:
Jean colors cabuk akiyormus sanirim. Vazgectim ondan. Vahsi kizil güzele benziyor ona bir bakarim. Boya silici tam olarak nasil oluyor? :44:
Önerileriniz icin tesekkürler kizlar...
saçımı denek olarak kullanmış biri olarak söyliyim ki sakın kırmızı tonlarda boyama. çünkü saçını sürekli boyamak zorunda kalacaksın ve kırmızı kızıl tonlar saçı sarıdan daha çok yıpratıyor. inan bana.
boya silici saçındaki yapay pigmentleri akıtıyor eğer siyah boyamadan önce taban rengin açıksa şanslısın loreal efassor falan deneyebilirsin.
en az akan ve en az yoran, kızıllarda yoğun bakır renkleri,
saçını yıpratmak istemiyorsan bence market boyaları değil de kuaförlerin kullandıklarından al :) igora royal kızıllarda çok başarılı mesela.
sen bilirsin cnmAslinda akmasi cok sorun degil, hevesimi alayim yeter.SIkIldIgIm zaman yine siyahla kapatirim. Önemli olan istedigim rengi tutturmam. Aktiginda turuncu olursa sorun yok benim icin.
Boyadim arkadaslar.Cirt bir kirmizi olmadi koydugum fotograftaki gibi oldu. E azicik yiprandi tabi ama olsun güzel durdu, siyah ve kirmizi uyumu cok harika.
Önce palette aciciyla actim sonra üzerine kontrast renk olan 0.66 numara kirmiziyi boyadim. Saclari siyah olup da degisiklik isteyenlere tavsiye ederim.
Aa benim neden yeni haberim oluo bu konudan? kızdım valla
Foto eklee çok merak ettim
Cok önceden acmistim canim bu konuyu. Anca boyadim saclarimi.Eklerim tabi ama su an fotograf makinemin pilleri bozuk en kisa zamanda yeni pil alip ceker koyarim resmi.
Beklioruz
Senin sayenden benim de kafama yattı bu iş.
Tamamını lacivert yapmak yerine ara ara balyaj atmak...hımm
Yapıcam sanırım
Hı bu arada aktığı zaman paylaş burda merak ediorum ne kadar süre dayancağını.
Yeni saçın hayırlı olsun!
''kontrast renk olan 0.66 numara kirmiziyi boyadim'' bu nasıl boya :S bende kırmızı ıstıyorum ama bı turlu yakalayamadım rengıhangı markanın boyası bu? bende deneyeyım bır de foto koyarmısın sana zahmet. bu arada vahsı kızılı deneyecegım demıssın ıyı kı de denememıssın dun aksam boyadım rezalettı bıldıgın mor oldu saclarımın ucları dıplerıde resmen sarı butun planlarımı ıptal ettım ve pazar gunu dısarı cıkamadım bu yuzden saka gıbı! sonra bır ıkı saat sonra gıdıp dıplerımı koyu kızıla boyadım hala kotu gozuksede bıraz toplarladı bır ay sonra boyayacagım yıne cok yuklendım su sıra saclarıma acaba senın kızıl nasıl oldu begenırsem bende onu boyarım mavı yansımalı kızılları sevmıyorum bende ve pembe bu konusa aynı fıkrıdeyız
Çok güzel olmuuşş evet koyu gibi biraz ışıkta tam kırmızı olur
Çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?