canım hiç üzülme sen, emzirsen sütün yaramıyo derler, emzirmesen aaa mama veriyor derler :) derler de derler :) ben az ağlamadım şimdi bakıyorum da ne komik! ilk bir ay bebek kilo kaybetmediyse bu bile normal kabul edilir. bebeğinin doymadığını hissediyorsan ve kakası azsa mama takviyesi yap. kimseye bir şey söylemek ve açıklamak zorunda olmadığını bil öncelikle. o senin çocuğun! onu en iyi sen bilirsin tatlım..benim sütüm 2 aylıkken kesildi, yapacak bir şey yoktu mama verdim. öyle araştırdım ki ve ne öğrendim biliyor musun? Fransa gibi ülkeler mamayı destekliyor, çünkü tüm gıdalarımız gdo lu ve bunu bebeğe doğrudan aktarıyoruz sütle. evet anne sütü çok iyi bir şey, ama iyi beslenirsen! laboratuvar ortamında üretilen formül mamalarda en azından hormon yok onu biliyoruz.. kimseyi takma ve bunu bir felsefe haline getir..aksi halde kilosu az mı, kilosu neden fazla, aaaa emmedi mi, sütün yaramıyor mu, sen emzirmeye devam etseydin, ek gıda verme, ek gıdaya başla, neden çiğnemiyor bu çocuk, keşke hemen alıştırmasaydın ... gibi binlerce yorum duyarsın, duyacaksın :) en iyisi " ben iyi araştırıp doktoruma danışıp böyle yapmayı uygun buldum" demek.. mutlu büyüt bebeğini, herkesi dinlersen sen ve bebeğin mutsuz olursunuz, boşver güzel anne