KIRMIZI ABİYE yada kınalık elbise arayanlara gelsin :) göreni mest eder bu abiye

ysfcgnnrl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
199
18
118
38
Yozgat
$7.jpg $8.jpg $9.jpg $11.jpg $10.jpg

Belki de ilk defa bu kadar kırmızı bişey giydim ve ilk defa bu kadar çok iltifat aldım :KK76: eltimin düğününde giydim bu elbiseyi,1 yaşındaki oğluşuma da aynı kırmızıdan papyon ve damat kuşağı taktım.düğünde açık ara farkla biz çooook şıktık ana oğul :KK1: elbisenin kumaşı taftadır, balık formunda bir elbisedir.38 bedendir.ışıkta daha da parlayan ve göreni mest eden bir rengi var.kumaşının altında kuyruk kısmının ve alt kısmının kabarık olması için ekstra tüllü kısmı var.hemen göğüs altındaki taşlı kısmı (fotoğrafta belki o kadar değil ama ) salondaki düğünde ışıl ışıl parladı.kumaşı esnek olduğu için 38 bedeni de zorlayan ben bile rahatlıkla giyebildim elbiseyi.omuzlarını biraz daha aşağıda da kullanabiliyorsunuz.ön kısmını aynı renk iple tutturdum hiç belli değil ama.göğüs dekoltesi çok açılsın istemedim,bebekle bana eziyet olurdu. kargosu benden özel kılıfında 250 tl düşünüyorum elbise için.hem şık hem asil hem de gözalıcı olmak isteyenler kaçırmasın derim.

2016 Şubat : indirim yapıcam isteyen olursa elden çıkarmak istiyorum.

Son düzenleme:
canım elbisene bayıldım bedenı uysadı hıc kaçırmazdım 42 beden gıyınıyorum kardesımın ağustosta nısanı var o zamana kadar zayıflarsam kapını çalarım:)

canım elbisene bayıldım bedenı uysadı hıc kaçırmazdım 42 beden gıyınıyorum kardesımın ağustosta nısanı var o zamana kadar zayıflarsam kapını çalarım:)

Beğenmenize sevindim.çok teşekkür ederim.inşallah istediğiniz gibi olur herşey.ama benim acil satmam gerekiyor :-( pazarlik sünnettir arkadaşlar.ilan güncel...

Back