• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kirli saça röfle yaılırmı?

pamukcuq

Hayallerime Kavuştum
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
654
0
46
Samsun
Kızlar yarın saçıma röfle yaptıracağım ama saçlarım 5günlük kirli saçlarımı yıkasammı kirlimi gitsem kuaföre kirli saçı boyamak daha mı iyi temiz mi olmalı gerçi kirli saçla kuaföre gitmekte hiç içime sinmiyor sizce ne yapmalıyım?

saçın daha az zarar gorur bence kırlı saca yaptır canım. Sebum sacını korur bır dereceye kadar. Kuaforune soyle anlayacaktır. Bırde bol bol fırcala sacını dagılsın sebum.:1:

Kirli saça boya yapmak çok daha iyi derler.O yüzden sorun olmaz.​

selam canım ben saçımı yıkayıp gitmiştim.kuaför yıkamadan gel dedi saçın(yani dipleri ) işlem yaparken yanar dedi.

kirli saçta saç derisi temizdir kirli saçta ise deriyi koruyan yağ vardır buda boyanın yanma yapmasını engeller bu yüzdendir.

kirli saçla gittim ama saçlarım yandı fazla olmasada uçlara doğru bayağı yıprandı :( Bidaha röfle yaptırmam sanırım :58:

Hiç birzaman kirli saça işlem yaptırmayın...1)kuaföre saygınız olsun pis kokmuş saçla gitmeyim 2) temiz saça yapılan işlem herzaman daha ışıl ışıl olur..kirli saça yapılan boya ne tutar nede boyanın teknolojisi işler aksine boyanın kalitesi düşer

Back