- 3 Haziran 2010
- 4.362
- 6.674
- 398
- Konu Sahibi sutlucilek
-
K*tex’in Extra Uzun Gece adında bir pedi var, o kadar uzun ki önden arkaya tamamen kavrıyor. İki ped takılmış gibi oluyor. İki ped takmak yerine denemenizi tavsiye ederim.Valla çekindiğin o olsun , doğum yaptıktan sonra o kocalar neler görüyorhamileliğin son zamanlarında epilasyona yardım eden kocalar bile var çok takma kafana. Biraz geniş ve siyah , renkli çamaşırlar kullan o dönemlerde . Gerekirse iki tane ped yapıştır . Önden ortaya , ortadan arkaya doğru. Hiç boşluk olmazsa çıkmaz .
O günlerde çarşafını da renkli tercih edebilirsin .
Ben iki tane ped takıyorum biri gece pedi biri normal. Gece pedinin bittigi yerde normal pedi takiyorum belime gecmesin diye. Bu arada bu kadar regl olmakta normal değil. Kadın doğuma muayene olmanizi öneririm kist olabilir. Birde ic camasirinizi bol giyiyosaniz da disina geçiyor, regl dönemi daha sıkı camasir giyin. K.texin ultra gecesini denediniz mi bilmiyorum ben cok memnunum öneririmMerhaba, biraz açık konuşucam derdimi anlatabilmek adına.. adetliyken ne yaptıysam (normal,uzun ped) tampon kullanmak hariç, kanın iç çamaşırlarıma değmesini engelleyemiyorum. Sık sık değiştiriyorum. O çocuk bezine benzet olanıda istemiyorumyakında bi evlilik durumum var ve onun beni özel günlerimde öyle görmesini istemiyorum. Ayrıca normal denilcek kadar kanamam oluyor, asla çok değil. Ama yürüyüşümdenmi yoksa başka bi nedenden dolayımı bilmiyorum herzaman bulaşır. Gecede yatarkende öyle, çarşaflardada aynı problem var.. Ve yıkandıktan sonra iççamaşırlarımdanda gitmiyor lekeler, kirli gibi görünümü var Acaba çözümü olan varmıı?
Benımde bulasıyor kesınlıkle engel olamıyordum en son cocuk bezleri olan bezlerden kullanmaya basladım yatıncada cok rahat yatmıyorum bulasmıyorMerhaba, biraz açık konuşucam derdimi anlatabilmek adına.. adetliyken ne yaptıysam (normal,uzun ped) tampon kullanmak hariç, kanın iç çamaşırlarıma değmesini engelleyemiyorum. Sık sık değiştiriyorum. O çocuk bezine benzet olanıda istemiyorumyakında bi evlilik durumum var ve onun beni özel günlerimde öyle görmesini istemiyorum. Ayrıca normal denilcek kadar kanamam oluyor, asla çok değil. Ama yürüyüşümdenmi yoksa başka bi nedenden dolayımı bilmiyorum herzaman bulaşır. Gecede yatarkende öyle, çarşaflardada aynı problem var.. Ve yıkandıktan sonra iççamaşırlarımdanda gitmiyor lekeler, kirli gibi görünümü var Acaba çözümü olan varmıı?
Yamuk takılabılir bantı yapışmayabilirYanlış takma ihtimali varmıki?
Ben de bu konuda asırı müzdaribim.Pedin oldugu kısımlarda yok mesela ama gitmis en arkadan bulasmıs olurdu aşfkdlfkfl oraya nasıl gidiyor anlamıs degilim.Lekeler icin ben beyaz kalıp sabunla yıkıyorum geciyor canım.Yanlış takma ihtimali varmıki?
Ben regl dönemi sadece kilot kullanmıyorum kilotlu çorabın bacaklarından kesip öyle şort gibi üzerine giyiyorum yada extra yüksek bel kilot giyiyorum biraz sıkı sabit tutuyor pedi özellikle arkası geniş gece pedleride işini görür molped bariyer korumalı çok güzel mesela ben full onu kullanıyorum yoğun oluyor benimMerhaba, biraz açık konuşucam derdimi anlatabilmek adına.. adetliyken ne yaptıysam (normal,uzun ped) tampon kullanmak hariç, kanın iç çamaşırlarıma değmesini engelleyemiyorum. Sık sık değiştiriyorum. O çocuk bezine benzet olanıda istemiyorumyakında bi evlilik durumum var ve onun beni özel günlerimde öyle görmesini istemiyorum. Ayrıca normal denilcek kadar kanamam oluyor, asla çok değil. Ama yürüyüşümdenmi yoksa başka bi nedenden dolayımı bilmiyorum herzaman bulaşır. Gecede yatarkende öyle, çarşaflardada aynı problem var.. Ve yıkandıktan sonra iççamaşırlarımdanda gitmiyor lekeler, kirli gibi görünümü var Acaba çözümü olan varmıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?