Kirli iç çamaşırı..

Valla çekindiğin o olsun , doğum yaptıktan sonra o kocalar neler görüyor hamileliğin son zamanlarında epilasyona yardım eden kocalar bile var çok takma kafana. Biraz geniş ve siyah , renkli çamaşırlar kullan o dönemlerde . Gerekirse iki tane ped yapıştır . Önden ortaya , ortadan arkaya doğru. Hiç boşluk olmazsa çıkmaz .
O günlerde çarşafını da renkli tercih edebilirsin .

Ben çift külot giyerim ya da bikini altı giyerim ultra gece pedi kullanıyorum ped kaymıyor ve bulaşsa bile özellikle bikini kumaşından çok çabuk çıkıyor tavsiye ederim külotları ya da bikinileri bir beden küçük alın tam beden alınca ped kayıyor

Ic çamaşır olarak bato yazanlardan kullanabilirsiniz pedi ise ben sleppy 3 numara kullaniyorum gece olani 4 5 numaralari var her markette satilmiyor ama bulursaniz onlardan kullanin ben aşırı olan birisi olarak yogun gunlerimde gece o çocuk bezi gibi dediginiz depend den kullaniyorum yogun gunlerinizde kullanabilirsiniz ayrica orkidin gece külodu diye bi ped külodu var o daha iç camasirina benziyor onu deneyebilirsiniz ayrica kıyafet veya çarşafiniza bulaştiginda kurumasini beklemeden hemen bi su altina tutun o kismini ve oyle yikamaya atin benim ne kiyafetlerim batti ama bu yontemle hic leke iz kalmiyor

Ben yıllardır çok yoğun oluyorum
Gün içinde çok sık değiştiğim için sorun yaşamiyorum ama gece bazen sıkıntı oluyordu taki külot gibi olanları keşfedene kader. Onlar ile çok rahat ettim hiç sızdırma olmuyor. Ozaman kadar geceleri özellikle 2-3 ped takıyordum. Çekinceniz var ise üzerine başka külot giyin ha ped ha gece külodu.
Zaten en yoğun günlerde kullanırsınız 2-3 gece sonra normal pede geçersiniz.
Tamamen bitene kadar gece özellikle önlü-arkalı 2 pedde kullanabilirsiniz.
Lekeye gelince, ben elde yıkamam. Direk o haliyle makinaya atarım genelde pijamamada geçmiş olur hepsini bir yıkarım kurumadan leke falan kalmaz.
Tabii makinayı boşa çalıştırmış oluyorum ama olsun elimde yıkayamam

Benim de öyle,biraz doğum kilom var eskiye nazaran, bundan dolayi daha çabuk bulaşıyor.İlk 3 gün depend yetişkin bezi kullanıyorum.Ozellikle geceleri rahat edemiyorum ped ile.Depend ince,çok kalın değil.Dependin ortasına da bir ped takıyorum,onu da her lavobaya gidişte değiştiriyorum.Hic bir yere bulamıyor.Benim kilo almadan evvel hiç bulasmazdi,şimdi gerçekten depend kullanmadığım da benim de bulaşıyor.

Ben regl olduğumda hep gece pedi kullanırım ayrıca da biraz daha sıkı çamaşır kullanırım ped hareket etmez ve beni rahat tutar ayrıca da sık şeklinde değiştiririm. Attığım pedlerin yarısı kirlenmiş yarısı temiz olur ama böyle daha iyi bence

Kan lekesi asla sıcak suyla yıkanmaz. Önce soguk suyla ve beyaz sabunla citilenmeli. Kan protein yapida oldugu için sicak suyla denature olup lekeye iyice nufus eder. Soguk suyla citiledikten sonra makinaya atin, leke falan kalmaz. Tampon + ped ile de sorununuz cozulur bence. Ama dogru kalinlikta tampon secmek lazim kanama yogunluguna göre.

K*tex’in Extra Uzun Gece adında bir pedi var, o kadar uzun ki önden arkaya tamamen kavrıyor. İki ped takılmış gibi oluyor. İki ped takmak yerine denemenizi tavsiye ederim.

Ben iki tane ped takıyorum biri gece pedi biri normal. Gece pedinin bittigi yerde normal pedi takiyorum belime gecmesin diye. Bu arada bu kadar regl olmakta normal değil. Kadın doğuma muayene olmanizi öneririm kist olabilir. Birde ic camasirinizi bol giyiyosaniz da disina geçiyor, regl dönemi daha sıkı camasir giyin. K.texin ultra gecesini denediniz mi bilmiyorum ben cok memnunum öneririm

Benımde bulasıyor kesınlıkle engel olamıyordum en son cocuk bezleri olan bezlerden kullanmaya basladım yatıncada cok rahat yatmıyorum bulasmıyor

Aşırı yoğun kanama yaşayan birisi olarak (saatte bir gece pedi doldurabilen birisiyim) önlemi adet kabı diyebilirim. Kanamam çok olduğu ve iş yerinde boşaltamadığım için ped tercih ettiğim oluyor ama adet kabı sızdırmazlık konusunda benden geçer not aldı, ve doğa dostu ayrıca. Bunun dışında pedliyken sızıntılarım oluyor yoğun yaşadığım için, adet günlerinde siyah çamaşır giymeye özen gösteriyorum ki yıkanınca çıkmasa bile o lekeyi görüp psikolojim bozulmasın :)

Yani pedi düzgün takmıyor olmanızdan başka seçenek gelmedi aklıma. Pedi düzgün yerleştirdiğinizden emin olun kanatları rahat kapanmıyorsa bi sıkıntı vardır ki bu durum külotun şekline de bağlı vs. Genel olarak daha dikkatli hareket edin çok yoğun olduğunuz ilk iki günde. Geceleri dikkat etme şansınız yok, Ork*d ya da ko*ex in adet külotları var bez gibi. İstemiyorum dediniz de yatağa yorgana geçmesinden iyidir iki gece konforsuz uyumak ve onları giyince insanın kafası daha rahat oluyor. Kan lekeleri için de siyah ya da koyu çamaşır tercih edebilirsiniz regl günlerinizde. En olmadı tampon ya da adet kupası kullanacaksınız.

Aa bir de geceleri uyurken çok çok büyük boy mesane pedleri işimi görüyor yaşlılar için kullanılanlar, gündüz kıyafet altına olmaz ama…

Yanlış takma ihtimali varmıki?
Ben de bu konuda asırı müzdaribim.Pedin oldugu kısımlarda yok mesela ama gitmis en arkadan bulasmıs olurdu aşfkdlfkfl oraya nasıl gidiyor anlamıs degilim.Lekeler icin ben beyaz kalıp sabunla yıkıyorum geciyor canım.

Ben regl dönemi sadece kilot kullanmıyorum kilotlu çorabın bacaklarından kesip öyle şort gibi üzerine giyiyorum yada extra yüksek bel kilot giyiyorum biraz sıkı sabit tutuyor pedi özellikle arkası geniş gece pedleride işini görür molped bariyer korumalı çok güzel mesela ben full onu kullanıyorum yoğun oluyor benim
Gece filan olursada bence endişelenme çünkü bu çok normal bi süreç hepimiz yaşarız bunu
Eşinde bu süreçlerde sna destek olucaktır mutlaka her ay yaşıyacaksın zaten stresli bi dönem bide acaba ne düşünür diye daha çok stres olmamalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…