- 3 Eylül 2022
- 13
- 12
- 3
- Konu Sahibi sutlucilek
-
Yanlış takma ihtimali varmıki?Pedinizi iyi takıyorsanız geçmez bide günde 4-5 kez değiştirirseniz geçmez
Sıcak suyla yapan ben bunu beğendiPedi sık değiştirip doğru yerleştirin, kan yine geçerse ki olabilir soğuk suyla çitleyip iyice akıtın makineye öyle atın leke kalmadığını göreceksiniz.
Evet son zamanda sadece bu gece olanınkini kullanıyorum ama yandan sızıyor herzaman, sebebini anlayamıyorum? Hatta diğer bölgelere bile dağılmamışken, yandan çıkıyo ?Üstünde gece yazan pedleri kullanmanız ve günde 5-6 kez değiştirmeniz lazım
Sıcak su pişirip kan lekesini hapsediyor. Vücut salgıları çamaşıra geçtiğinde mutlaka önce soğuk suyla çitleyip iyice akittiktan sonra sıcak suya geçmek lazım.Sıcak suyla yapan ben bunu beğendi
Kan sıvak suyla yıkanmaz, daha çok tutunur kumaşa. Gece pedleri kullan, gerekirse iki pedi uzunlamasına tak uzun bir bütün ped elde et yani, daha sıkı iç çamaşırı giy gevşek giyme. Çamaşırların pamuklu olsun, sıkı sıkıya yapıştır çamaşırına, kanatları alta düzgünce kıvır. Pedinin markası da etkili olur, bir de sık sık değiştir. Ben en yoğun günlerimde 1-1,5 saatte değiştiririmSıcak suyla yapan ben bunu beğendi
Bende aynı yorumu yapacaktımK*tex’in pedleri gayet iyi, kanamam biraz fazla olabiliyor dönemine göre, bende sızma yapmıyor ve rahatsız hissetmiyorum. Sık sık değiştirmek ve pedi düzgün ortalayarak kullanmak önemli. Reglken kullandığım çamaşırlar ayrıdır, özellikle geniş olanları ve açık renk olmayanları tercih ediyorum. Elimde çitileyip öyle makineye atıyorum.
Regl dönemlerinde daha kalın iç çamaşırları giyin bence, pedi iyi sarıyorlarEvet son zamanda sadece bu gece olanınkini kullanıyorum ama yandan sızıyor herzaman, sebebini anlayamıyorum? Hatta diğer bölgelere bile dağılmamışken, yandan çıkıyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?