Kirli iç çamaşırı..

sutlucilek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
13
12
3
Merhaba, biraz açık konuşucam derdimi anlatabilmek adına.. adetliyken ne yaptıysam (normal,uzun ped) tampon kullanmak hariç, kanın iç çamaşırlarıma değmesini engelleyemiyorum. Sık sık değiştiriyorum. O çocuk bezine benzet olanıda istemiyorum yakında bi evlilik durumum var ve onun beni özel günlerimde öyle görmesini istemiyorum. Ayrıca normal denilcek kadar kanamam oluyor, asla çok değil. Ama yürüyüşümdenmi yoksa başka bi nedenden dolayımı bilmiyorum herzaman bulaşır. Gecede yatarkende öyle, çarşaflardada aynı problem var.. Ve yıkandıktan sonra iççamaşırlarımdanda gitmiyor lekeler, kirli gibi görünümü var Acaba çözümü olan varmıı?

K*tex’in pedleri gayet iyi, kanamam biraz fazla olabiliyor dönemine göre, bende sızma yapmıyor ve rahatsız hissetmiyorum. Sık sık değiştirmek ve pedi düzgün ortalayarak kullanmak önemli. Reglken kullandığım çamaşırlar ayrıdır, özellikle geniş olanları ve açık renk olmayanları tercih ediyorum. Elimde çitileyip öyle makineye atıyorum.

Kan lekesi soğuk suyla geçer. Direk sıcak ayarda yıkarsanız kalır. Ama iç çamaşırınıza neden geçtiği konusunda fikrim yok. En kötü evlenince tampon artı ped kullanırsınız.

Sıcak suyla yapan ben bunu beğendi
Kan sıvak suyla yıkanmaz, daha çok tutunur kumaşa. Gece pedleri kullan, gerekirse iki pedi uzunlamasına tak uzun bir bütün ped elde et yani, daha sıkı iç çamaşırı giy gevşek giyme. Çamaşırların pamuklu olsun, sıkı sıkıya yapıştır çamaşırına, kanatları alta düzgünce kıvır. Pedinin markası da etkili olur, bir de sık sık değiştir. Ben en yoğun günlerimde 1-1,5 saatte değiştiririm

Her lavaboya gidişte paket satılan pamuklardan avuç içi kadar koparıp pedin üstüne koyarım çok daha rahat hissettiriyor pedin kaşındırıcı hissiyatını da engelliyor. Günlük akıntılar için bile pamuk kullanırım, iç çamaşırı kirlenme derdim olmadı hiç bu sayede

Bende aynı yorumu yapacaktım Benimde reglken kullandığım çamaşırlar ayrıdır sadece adet günlerimde onları kullanırım.

Evet son zamanda sadece bu gece olanınkini kullanıyorum ama yandan sızıyor herzaman, sebebini anlayamıyorum? Hatta diğer bölgelere bile dağılmamışken, yandan çıkıyo ?
Regl dönemlerinde daha kalın iç çamaşırları giyin bence, pedi iyi sarıyorlar

Çok yoğun günlerde çift çamaşır ve çift ped kullanıyorum.en üstteki gece pedi oluyor.Diğer çamaşırdaki orta büyüklükte.Geçse bile alttaki pede geçmiş oluyor.Çok rahat ediyorum.Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…