Kirletmeyelim....

hepiniz söylenmesi gereken her şeyi söylemişsiniz ama bazı konularda bazı şeyleri yinelemekte fayda vardır diye düşünüyorum...
Bireysel çabalar çok çok önemli çünkü her birey bir çok kişiyi etkiliyor hele ki çocukları varsa bir nesli etkiliyor...sizler gibi kişiler , anneler hiç eksik olmaz inşallah.

ablacım ne kadar doğru şeyler yazmışsın...
cocukluguma gittim birden...
bizler bireysel olarak üstümüze düşeni yapmadıgımız bananecilik oynadıgımızdan oturu dunya bu hale geldi ne yazık ki...
bilinçli birey bilinçli toplum demektir
üstümüze düşeni yapmamız temennisiyle Şeniz
yüregine sağlık...

sanayii gelişti doğa kirlendi...keşke etrafa çöp atmamakla çözüme ulaşsa çevre kirliliği doğa yeşerse sular temizlense...

hayat mı zor yoksa biz mi güçleştiriyoruz topiğine yazdığım yorumu hatırlarsan lereenim su temiz idi biz kirlettik dedim...biz derken bireysel değil sanayiinin gelişmesi kirletti...bütün bunların tek çözümü var insanlığın sanayi ürünlerinden vazgeçmesi...vazgeçebilirmiyiz dersiniz?

Lereenim yazın mükemmel içim acıdı, yüreğim yandı, elmanın kurtlarını özledim...çocukluğumda Bursa tatillerimde yerdim şimdi bursa da bile kalmadı...

bizler çok istedik rahata alıştık sonuçlarını düşünmedik uyarmaya kalkanlara deli damgası vuruldu...maalesef onlar haklı çıktı...yaptıkları eylemlerden ötürü yeşilcilere deli diyorlar değil mi hala?

canım yazın için çok teşekkürler yüreğine ellerine sağlık...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…