yüce yaradan bize öyle güzellikler sunmuşken,neden tüketmek için bütün enerjimizi harcıyoruz anlamış değilim lereenim.sonrada sızlanıp dururuz.vicdanımızın rahatlığıyla halada,uğraşırız yok etmek için.acaba doğaya karşı,hiçmi sorumluluk hissedilmiyor.yani o bize bütün olanakları vermek zorundamı.
ne mecburiyeti var,bizler elbirliğiyle zarar vermek için uğraşsın,doğada,habire bizleri görmezdenmi gelsin.insanlar bunumu ister.acaba.ama...............
boşa bekliyorlar,işte yavaş yavaş geliyor,doğada bizlerden intikam almaya başladı bile.küresel ısınması,seli,tusunamisi,depremi vs. ve hala bizler diretiyoruz.
oysaki doğanın bize hiç bir karşılıksız sunduğu hikmetleri güzel bir şekilde koruya biliriz.
tarkanın klibindeki şeyler yapılmasa % 50 oranında azaltmış olunur.bireylerin yanyana gelip işlediği zarardan daha vazla.bu durumda bireyde ben ne yapıyorum tek başıma devletler böyle yapıyorsa benim yaptığım hiç gözüyle bakıyor.
hak vermesekte,düşünüyorlar işte.umarım tez vakitte,yetkililer,devletler,bireyler akıllarını başlarına alırlarda,gecde kalmış olsak,zararın neresinden dönülse kardır diyebilelim.
lereenim teşekkürler canım.ellerine sağlık.a.s.