- 23 Kasım 2018
- 10
- 1
- 30
- Konu Sahibi TembelMaymun
Aşık oldum deli gibi. Gözüm başka bir şey görmez olmuştu. Çok iyi ve sadakatliydi bundan hala şüphem yok. Hayatımın merkezine koydum onu. Bana bir yanlışı olmadı. Yakında sözümüz olacaktı. Bir şeyler yaşadık evlenecegimize güvenerek. Irademize sahip çıkamadık desek daha doğru. Haram olduğunu bile bile yakınlaştık. Ondan başkası olmaz diyordum büyük konuştum. Utanarak söylüyorum ama bana dokunmak istediğinde izin verdim. Malum yere dokundu birkaç kez. Kıyafet üzerinden de değil maalesef. Ben başka şehre geldim iş dolayısıyla. Mesafeler girince araya kavgalar arttı ve ikimiz de katlanamayıp anlaşarak bitirdik. Ben bu anlaşmazlığı yaptıklarımızın karşılığı olarak gördüm ve tövbe ettim. Yine de şimdi kendimi çok kirli hissediyorum. Bir süre kimseyi hayatımda istemiyorum. Onu hala çok seviyorum. Unutabilir miyim bilmiyorum ki unutsam da başka biri çıksa karşıma, nasıl bakarım onun yüzüne ben başkasıyla yakınlaşmışken? Nasıl kandırırım temizmişim gibi? Bu psikolojiyi atamıyorum. Ailemin yüzüne bakarken çok utanıyorum bi bilseler nasıl kahrolurlar konduramazlar bana.. Nasıl atlatırım? Yardım eder misiniz?
Son düzenleme: