kirlenen asklar!

seyran

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
842
7
55
Sanıyorsunuz ki, tanıştığınız kadın yada erkek, aşık olmak için son şansınız. Sırf size bir an gülümsedi diye onsuz olamayacağınızı düşünüyorsunuz. İsmini, yüzünü bir saplantı haline getiriyorsunuz. Yada aile baskısından, baba teröründen kaçmak için, ilk kısmetinizle evlenmeyi düşlüyorsunuz.Oysa hepinizin onlarca şansı var. Ne kadar çok kişi tanırsanız size uygun birini bulma ihtimaliniz de o kadar artıyor.Sevgilerinizi saplantıya dönüştürmeyin.Hele hele o olmazsa yaşayamam noktasına hiç taşımayın.Yaşarsınız hem de bal gibi yaşarsınız. Hatta bir başkasını bulup unutursunuz. İnsan böyle bir varlıktır çünkü. Unutur. Acıya dayanır. Bir yangının külünü başka bir yangınla savuşturur. Belki de unutulan, giderek unutulacak olan, aşkın ta kendisi.. Tele vole sevdaları öğreniyoruz artık. Bir daldan bir dala konmayı. Karda yürüyüp izini belli etme(me)yi. Tüketim çağındayız çünkü. Sevgileri de tüketmek için tüm çaba.Ölümsüz birliktelikleri, birlikte anılan adları kimse anımsamıyor artık. Aşk romanları ihanetlerle dolu. Şiirler ucuz kafiyelerle dolu.Başkalarından ödünç aldığımız cümlelerle konuşuyoruz. Başkalarının bakışlarıyla bakıyoruz birbirimize. Sabrımız yok bir ilişkiyi kurmaya, yaşatmaya. Şimdi beraberliklerin değil, yenilgilerin zamanı. 3 günlük,3 aylık beraberlikler, beşer penaltıyla sona eriyor. Bu konuda ne bulursak okumamızın nedeni, bildiğimiz şeyleri onaylatma arzusu. Suçları bağışlanır yapmak için. Daha kötüsü de daha vefasızı da varmış demek için? O yüzden üzülmeyin. Daha onlarca ihtimaliniz var aşk için. Hormonlu, sanal sevgiler sizi bekliyor. Aşkı artık aşka veda edenlerin aykırı dünyaların romanlarından izleyeceğiz. Yüreğimizdeki gülücük eksikliği salt ekonomik kaygılardan değil, aşkı kaybettiğimizden? Suçlu hepimiziz ve birbirimize gülecek yüzümüz kalmadı. Şimdi kim temizleyecek kalpleri, beyinleri. Seni seviyorum kelimelerine ilk günkü heyecanını verebilecek miyiz? Bizi affet aşk, bizi affet!!!

TUĞBA TOKAT

canım sana tam olarak katılmıyorum evet şimdiki çoğu aşkların bir amacı bir çıkarı var ama istisna olanları da yok mu? tabi ki de var :)

takıntılı bir aşkı bizde kızımda yaşıyoruz malesef,sanki dünyanın merkezi,yada dünya onun cevresinde dönüyor.tamam sevbilir ama abartısız olsun isterim.anne baba kardeş hepimiz silindik,dahada ötesi düşman olduk sanki.üstüne gitmedikce ona daha çok bağlandı.en kötüsüde kendini yok etti. o ne derse oluyor,onun dediği doğru,onun dediği şekilde hareket ediyor,nefes alma dese onu bile yapacak durumda.
çok afedersiniz köpek gibi seviyorum diyor.eeee böyle sevdiği sürece tasma takanda çok olur .
ben çok bunaldım bu sevgiden,yoruldum.bitsin istiyorum.her şeyin bi kararı olmalı.

Bir konu bukadar içten bukadar güzel anlatılır ellerine sağlık.

Tabiii yüreğinede. Sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Tuba Özaydın

Aşk geçici bir şey ama yaşandığı kısa süre zarfında insanın karakterini yok edebiliyor.Özellikle gençseniz ve ailenizdeki bazı eksiklikleri "O" kişide kapatmaya çalışıyorsanız çok daha acı sonuçlar çıkarıyor ortaya çünkü genç yaşınızda çok aşırı sevdiğiniz insanı biraz olgunlaşınca beğenmemeye ve aslında kendinizi onun önünde onca küçültmediğinize değmediğini fark ediyorsunuz ve vaktiyle onun için döktüğünüz her göz yaşı damlasının sizden ne kadar şey kaybettirdiğini görüyor ve kahroluyorsunuz.
UNUTMAYIN HİÇ KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİL!!!
yerimseniben

X