- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
-
- Konu Sahibi misss_girl
teşekkürler ama şuan öyle bir şansım yok maalesefbence gidip görmek en mantıklsı
merkezde olacak canım çıkıyor ama internet siteleri filan olmuyor birde çok bir bilgiye fotoğrafa ulaşamıyorum canım...Kırklareliliyim ama merkezine hiç gitmedim desem yeri, ilçesinde mi yoksa merkezinde mi olacak? Google yazsan çıkmaz mı ki acaba?
anemmm çeyiz topiğinden ne kadar çok kırklarelili varmış:) bakalım bizimki nasıl biryerde olucakBen Babaeskiliyim merkezine hiç gitmedim. Bizim oralarda yazın düğünler hep çay bahçesi tarzı yerlerde olur :)
İnşallah gönlüne göre olur canım :)anemmm çeyiz topiğinden ne kadar çok kırklarelili varmış:) bakalım bizimki nasıl biryerde olucak
inşallah canım...İnşallah gönlüne göre olur canım :)
merkezdemisin canım senBende Kirklareliliyim ama bizim orda hep cay bahcesi taraflarinda olur ..Belediye dugun salonu vardir ..Internetten arastirin ,hatta size resim g9ndersinler derim ..
paşa demişlerdi bir ara bana sence nasıl paşa?
paşa demişlerdi bir ara bana sence nasıl paşa?
teşekkür ederim canımmm çook sağolHoş bir mekan, her iki yerde güzel canım tercih sizin artık..
bence fırsat bulup gidin..çünkü internetten ne kadar baksanız da bazen resimlerdekiyle aynı olmuyor.. nişanlımda pek ilgilenmez demişsiniz o zaman iyice sıkıntı olurteşekkürler ama şuan öyle bir şansım yok maalesef
merkezdemisin canım sen
himmm tamm canım sağol ...yok ben taşınalı 10 yıl oldu ama ilçesindenim ...