KIRKLARELİLİ arkadaşlarım yardımm??

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
merhaba arkadaşlar nasipse eylülde kırklareline gelin olacağım ve düğün salonum tutulmadı daha .Kırklarelili olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi orada hangi düğün salonları var isim verirseniz sevinirim...Nişanlım bu konularla pek ilgilenmez yoksa ona bırakırsam önüne gelen ilk salonu tutar bende hak verirsenizki herşeyin en güzeli olsun istiyorum bilmediğim bir yer olduğu içinde fikir yürütemiyorum yardımcı olun lütfen bana...şimdiden herkese teşekkür ederim

Kırklareliliyim ama merkezine hiç gitmedim desem yeri, ilçesinde mi yoksa merkezinde mi olacak? Google yazsan çıkmaz mı ki acaba?

Kırklareliliyim ama merkezine hiç gitmedim desem yeri, ilçesinde mi yoksa merkezinde mi olacak? Google yazsan çıkmaz mı ki acaba?
merkezde olacak canım çıkıyor ama internet siteleri filan olmuyor birde çok bir bilgiye fotoğrafa ulaşamıyorum canım...

Bende Kirklareliliyim ama bizim orda hep cay bahcesi taraflarinda olur ..Belediye dugun salonu vardir ..Internetten arastirin ,hatta size resim g9ndersinler derim ..

teşekkürler ama şuan öyle bir şansım yok maalesef
bence fırsat bulup gidin..çünkü internetten ne kadar baksanız da bazen resimlerdekiyle aynı olmuyor.. nişanlımda pek ilgilenmez demişsiniz o zaman iyice sıkıntı olur

şimdilerde düğün mekanlarının sosyal medya hesapları oluyor biraz araştırma yaparsanız belki güzel mekanlar bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

mrb canm öncelikle kırklareli değilim ama bi süre orada yaşadm merkezinde genelde düğünler yakamozda oluyo orda. gidip görülcek pekte bişey yok açkçası bu düğün salonları bide çay bahçeleri var hepside hemen hemen aynı. Bana sorarsan yakamozu tercih et derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…